kim kardashian valóságshow nőiesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerintünk szexi, ha a hús-vér nők a kerekded formáikat ízlésesen megmutatva öltöznek fel. Kim Kardashian legutóbbi szerelése azonban túl sok volt a jóból.

A valóságshow-sztár büszkélkedhet a legnőiesebb idomokkal Hollywoodban - popsijának mérete és formás keblei még JLo-ét és Beyoncé-ét is lekörözik. Kim pedig nem az a szégyenlős típus, sőt! Ő aztán mindig igyekszik megmutatni a nagyközönségnek, hogy neki tényleg nőies az alakja, amire nagyon is büszke. A napokban azonban egy olyan ruhát választott, ami már tényleg sok(k) volt az idomokból.

Northfoto
Northfoto

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



A barna szépség egy felül trikófazonú, a csípő alatt keresztbe csíkos, mindenhol szorosan testhet simuló fekete-fehér maxiruhát választott. Ebben a darabban jól látszódott Kim formás keble, vékony dereka és méretes hátsó fele, amin a keresztirányú, fehér sávok tovább szélesítettek. A sztár a szereléséhez fekete sarut húzott, ami még inkább összenyomta az alacsony lányt a földig érő ruhában. Ráadásul a ruha igazán vékony anyagból készült, így jól látható volt Kim melltartója és méretes, valószínűleg alakfomáló alsóneműje a ruha alatt. A szerkó Kim kedvesének, Kanye Westnek biztosan bejött, a mi tetszésünket azonban nem nyerte el.

Tipp! Ördög Nóra mindent megmutatott! Kattints a galériáért!



Sztárgardrób: Ördög Nórahttp://www.life.hu/legytrendi/20120604-sztargardrob-ordog-nora-1.htmlSzörnyű ruhát választott Eva Longoriahttp://www.life.hu/legytrendi/20120601-szornyu-ruhat-valasztott-eva-longoria.htmlStílusmustra a Bravo Otto-díjátadónhttp://www.life.hu/legytrendi/20120604-stilusmustra-a-bravo-otto-dijatadon.htmlÍgy viselj fehéret!http://www.life.hu/legytrendi/20120525-igy-viselj-feher-szinu-ruhakat-nyaron.htmlTragikusan öltözött fel a színésznő Cannes-banhttp://www.life.hu/legytrendi/20120529-tragikusan-oltozott-fel-a-szineszno-cannesban.htmlHa trendi akarsz lenni, viselj csipkét! Csak ne így! - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20120601-ha-trendi-akarsz-lenni-viselj-csipket-csak-ne-igy-.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.