Katalin hercegnő ruha divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy látszik, Katalin hercegnőre rájár a rúd, nemrég a toplesz képek kerültek ki róla, a minap pedig újabb baleset érte. Ez alkalommal nem egy lesifotós okozott neki bosszúságot, hanem az óceáni szél.

A hercegnő és férje, Vilmos herceg jelenleg dél-ázsiai körúton vesznek részt, amelyet sokan a pár második nászútjának tartanak, és remélik, hogy Katalin végre teherbe esik. Egyes lapok már azt a hírt terjesztik, hogy Katalin hercegnő terhes, sőt ikreket vár - amit egyelőre nem erősítettek meg hivatalosan. A pár leginkább hivatalos találkozókon és protokoll-eseményeken vesz részt, ami nem túl nyugodt program, ráadásul a félmeztelen fotók is bosszúságot okoztak nekik.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A pár az ausztráliai Brisbane repülőterén volt, amikor Katalint újabb divatbaleset érte. A hercegnő lenge anyagból készült virágos ruhácskát viselt, amelyet egy szempillantás alatt megemelt az óceáni szél - közszemlére téve ezzel Katalin pucér fenekét.

Megint kés alá feküdt - 27 éves korára felismerhetetlen az énekesnőhttp://www.life.hu/legytrendi/20120924-felismerhetetlen-a-plasztikai-mutetek-miatt-ashlee-simpson-enekesno.htmlTúlfűtött, erotikus képet mutatott magáról az egykori szexbombahttp://www.life.hu/legytrendi/20120924-tulfutott-erotikus-kepet-mutatott-magarol-pamela-anderson.htmlToronymagasan mellélőtt a színésznő - 4 borzalmas és 4 gyönyörű ruha az Emmy-gálárólhttp://www.life.hu/legytrendi/20120924-gyonyoru-es-borzalmas-alkalmi-es-estelyi-ruhak-sztarokon-a-2012es.htmlAnorexia, a modellek legnagyobb ellenségehttp://www.life.hu/legytrendi/20120919-divatbotranyok-anorexia-a-modellek-legnagyobb-ellensege.htmlŐszi blézerkalauz - Neked melyik áll jól?http://www.life.hu/legytrendi/20120921-osz-huvos-ido-reteges-oltozkodes-blezerek-testalkat-szerint.htmlGwyneth Paltrow a legjobban öltözött sztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20120914-gwyneth-paltrow-a-legjobban-oltozott-sztar.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.