Ikrekkel terhes Kate Middleton!

ikrek Photoshop királyi család Kate Middleton Vilmos herceg terhes botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korai terhességéhez képest meglehetősen nagy a pocakja Kate Middletonnak a Star magazin legújabb fotóin, épp ezért röppent fel a pletyka, hogy Vilmos herceg neje talán ikreket hord a szíve alatt.

Csakhogy a hírnek még a fele sem igaz, csupán az amerikai bulvár lap szerkesztői szerettek volna egy újabb szaftos címlapot. A kép, amely Kate szingapúri látogatása során készült, sokaknak ismerős lehet, hiszen múlt héten bejárta a világsajtót. Az amerikai bulvárlap képszerkesztői azonban kicsit módosítottak rajta, megnövelve Vilmos herceg feleségének pocakját, sejtetve, hogy Kate ikrekkel terhes. Holott a valóságban a hercegnő még várandóssága meglehetősen korai szakaszában jár, amikor a terhesség szinte észrevehetetlen és talán még ő maga sem tudja, hogy egy, avagy több magzattal fogja- e megörvendeztetni a brit királyi családot.

Forrás: Getty Images
Forrás: Getty Images


Az azonban valószínű, hogy a fiatal párnak nem volt szüksége egy újabb fotóbotrányra, hiszen el sem ült még a Kate toplesz fotói kapcsán kirobbant zűrzavar és az is sejthető, hogy a királyi család nem hagyja szó nélkül ezt a címlapot sem.

Sokkoló! Bedrogozva vezetett a színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120914-amanda-bynes-szineszno-bedrogozva-vezet-valoszinuleg-bortonbe-kerul.htmlTom Cruise megtagadta lányát, Surithttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120920-tom-cruise-amerikai-szinesz-megtagadta-lanyat-suri-cruise-egy-honapja.htmlBotrány! Újabb sztárról készültek titkos toplesz fotókhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120920-heidi-klum-nemet-modell-francia-lapban-rola-es-a-parjarol.html3 millió dollárt örökölt Dennis Hopper 9 éves lányahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120918-dennis-hopper-szinesz-9-eves-lanya-galen-grier-3.htmlSzörnyen szenvedett Budapesten a magyar tévés férjehttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120919-novodomszky-eva-musorvezeto-ferje-szenvedett-budapestre-koltozesekor-nem-ertett-egy.htmlElszólta magát! Nem akar gyereket az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120920-vastag-csaba-magyar-enekes-az-xfaktor-nyertese-nem-akar-gyereket.htmlÚjabb sztárbaba érkezik - Shakira terheshttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120920-shakira-kolumbiai-enekesno-es-gerard-pique-focista-gyermeket-varnak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.