Őszi táskakörkép - 3 trend a kifutóról és elérhető áru változataik

fashion week kifutó olcsó táska ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négyféle nő létezik: a cipős, a táskás, a cipős és táskás, és az, aki egyikért sem rajong. Ebből következik, hogy a nők fele imádja a táskákat, és képes lenne minden pénzt megadni egy-egy darabért. A Life.hu most megmutatja az őszi-téli kifutók 3 kedvenc trendjét és az azok mintájára készült olcsóbb változatokat.

Borvörös minden áron

Ahogy arról már írtunk, a vörös az idei ősz egyik slágerszíne. A különböző árnyalatok közül a vörösbor színek a legelragadóbbak - egyszerre nőiesek, sejtelmesek, elegánsak.

www.style.com
www.style.com

Derek Lam, Louis Vuitton, Marc by Marc Jacobs

A sötét burgundi ráadásul az egyik legjobban kihasználható szín is, így egy szép formájú, jó minőségű táska sokáig veled lehet.


1. Mango - 14.995 forint, 2. New Yorker - 4.990, 3. Gemos / Taskaplaza.hu - 35.200 forint
4. Zara - 13.995 forint, 5. Pull & Bear - 5.995 forint

Puha szőrmék

A kabátok kapucniján, a csizmák szárából kikandikálva, a kesztyűk peremén, a sapkákon egy ideje rendszeresen visszatérő díszítőelem a szőrme. Idén ez a táskákról sem hiányozhat. Ugyan a kifutókon - a luxus jegyében - az egész kiegészítőt befedik vele, a kisebb lábon élő trendkövetők még választhatnak is, mennyi szőrt szeretnének a táskájukon látni.

www.style.com
www.style.com

Emilio Pucci, Michael Kors, Louis Vuitton

Aki szőrbe borult táskára vágyik, vigyázzon azzal, hogy a műszőrme ne tűnjön túl olcsónak.


1. H&M - 8.990 forint, 2. New Yorker - 5.990 forint
3. Deichmann - 4.490 forint, 4. és 5. Pull & Bear - 9.995 forint

Csinos fogantyúk

Egyre több táskaformához - legyen az kicsi, közepes, nagy, trapéz vagy doktortáska - passzintanak a tervezők csinos fogantyúkat.

www.style.com
www.style.com

Christian Dior, Jil Sander, Marc Jacobs

A fast fashion márkák praktikussági okból a legtöbb ilyen típusú táskát vállpánttal gyártották, de az igazi divatkövetők a fogantyúkba kapaszkodva sétálnak az utcán.


1. Mango - 11.995 forint, 2. Pull & Bear - 5.995 forint, 3. Zara - 13.995 forint
4. New Yorker - 5.990 forint, 5. Deichmann - 9.990 forint

Átalakítunk! Kedveséhez fiatalodott Krisztinahttp://www.life.hu/legytrendi/20121016-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlHol lehet divatos esőkabátot venni?http://www.life.hu/legytrendi/20121016-esernyo-helyett-divatos-esokabatok-nedves-oszi-idore.htmlKendőt a fejre!http://www.life.hu/legytrendi/20121015-oszi-kiegeszito-a-kendo-igy-viselhetjuk.htmlLétezik tökéletes farmer, bármilyen is az alakod! - Tippek farmervásárláshoz testalkatra szabvahttp://www.life.hu/legytrendi/20121010-tokeletes-farmer-az-alakodra-tippek-farmervasarlashoz.htmlMagyar énekesnők, akik megjelenésükkel kiverték a biztosítékothttp://www.life.hu/legytrendi/20121008-magyar-enekesnok-akik-megjelenesukkel-kivertek-a-biztositekot.htmlTáskát a cipőhöz - Mit mivel viselhetünk?http://www.life.hu/legytrendi/20121005-taskat-a-cipohoz-mit-mivel-viseljunk.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.