meztelenkedés LifeNight Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rihanna ismét meztelenkedik - ezúttal a GQ magazin címlapján.

A barbadosi szépség a lap decemberi címlapján mutatja meg tökéletes testét, melyet mindössze egy apró bőrzseki és néhány tetoválás takar. Az énekesnő - aki köztudottan imádja a vad szexuális játékokat - igazán magabiztos a szinte semmit sem takaró ruhában. Persze nem ez az első eset, hogy a fiatal világsztár levetkőzik: tavasszal például szőke hajjal meztelenkedett.

www.gq.com
www.gq.com

Kattints a képre, és nézd meg a többi pikáns fotót is!

Átalakítunk! Igazi sztárnak érezte magát Zsófihttp://www.life.hu/legytrendi/20121113-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-az-xfaktor-stylistja.htmlKülönleges és egészséges finomságok adventrehttp://www.life.hu/legytrendi/oszibutik/20121108-kulonleges-es-egeszseges-finomsagok-adventre.htmlHeidi Klum nem sokat hagyott a képzeletnekhttp://www.life.hu/legytrendi/20121112-mtv-europe-music-awards-heidi-klum-tul-szexi-ruhat.htmlKismama vagy? Így öltözz a télenhttp://www.life.hu/legytrendi/20121112-teli-divat-kismamaknak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.