Palvin Barbara Golden Globe-díj estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazánk egyik leggyönyörűbb modellje, Palvin Barbi is megjelent a vasárnap esti Golden Globe-díjátadón Beverly Hillsben.

Barbira már tavaly tavasszal nagyon büszkék voltunk, amikor a cannes-i filmfesztiválon vonult fel a sztárok között. A fiatal magyar szépség novemberben a Victoria's Secret fehérneműcég kifutóján lépdelt a világ legszebb modelljeivel, most pedig ő is ott volt az egyik legnagyobb filmes eseményen, a Golden Globe-díjátadón.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Barbi természetesen gyönyörű volt, nagyon jól állt neki a púderszínű Chanel ruha, de a fazonnal nem voltunk kibékülve. Szerintünk Barbi ruhája csinosabb volt a cannes-i fesztiválon, de nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a tizenkilenc éves lány ott volt a legnagyobb sztárok között.

Kattints ide, és nézd meg a Golden Globe-díjátadó leggyönyörűbb ruhakölteményeit!



A legijesztőbb smink a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20130114-kaley-couco-sorozatszineszno-sminkje-a-70-golden-globe-dijatadon.htmlŐk kaptak idén Golden Globe-othttp://www.life.hu/szorakozz/20130114-golden-globedijat-kapott-jessica-chastain-daniel-daylewis-es-ben-affleck.htmlGolden Globe-estélyik - Ahogy még nem láttad őkethttp://www.life.hu/legytrendi/20130105-kulonleges-estelyik-a-golden-globe-dijatadon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.