fashion week Willow Smith sztárcsemete Los Angeles Will Smith Jada Pinkett-Smith stílus stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jada Pinkett és Will Smith szerelmének egészen fura gyümölcse lett, Willow Smith, aki igen érdekes ízléssel rendelkezik. A kislány, aki korábban a fogszabályzóját is megmutatta, továbbra is érdekes hacukákat ölt magára.

Az egy dolog, hogy ránézésre a kislány fiúnak néz ki, de szerelései az utóbbi időben egyértelműen kiverik a biztosítékot. A Mátrix szereplői jogosan irigykedhetnének rá, hiszen többször is a film kosztümjeire hajaz a sztrácsemete stílusa.

Legutóbb Los Angelesben jelent meg egy igencsak érdekes szabású kabátban, majd pedig egy fekete, futurisztikus bőrdzsekit viselt egy ugyanolyan anyagból készült maxiszoknyával. Ráadásul mindezt egy kendőből tekert turbánnal koronázta meg. A különös outfitet itt nézheted meg!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Így tették magukat nevetségessé a sztárok - Nézegess képeket!


A kislány lehet, hogy édesanyjától örökölte az ízlését, hiszen ő is néha eléggé borzalmas ruhákban tud megjelenni, ha a stylistja éppen nem fogja a kezét. Willow-nak amúgy nem ez az első divatszörnyködése, sokkolt már zöld hajjal, kopaszon és egyéb egyedi ruhadarbokkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.