mellbimbó ciki Jason Trawick Britney Spears énekesnő villantás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, azzal, hogy Britney Spears felállt az X-Factor mentori székéből és ledobta láncait, megkönnyebbült és igencsak felszabadult. Olyannyira, hogy mostanában egyfolytában lenge ruhácskákban és melltartó nélkül flangál.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Britney ruhája legutóbb sem volt elég a melleinek. Ahogy korábbi választásakor sem, most sem volt rajta melltartó, de legutóbb legalább nem egy parányi rózsaszín rucit válaszott.

Northfoto
Northfoto

Ha nem tudnánk, hogy az énekesnő most esett át egy fájdalmas szakításon, azt hihetnénk, hogy a pasija egyik ingét kapta magára reggel és abban indult el vásárolni. Jason Trawickkel való kapcsolata azonban három év és egy eljegyzés után nemrég gallyra ment. Britney azóta pedig mindent megtesz azért, hogy melleivel vonzza magára a tekinteteket.

Britney gyakran bakizik, de kolléganői is - Nézd meg, hogyan tették nevetségessé magukat a sztárok!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.