fashion week papírzsebkendő vékony modell Kirstie Clements Freja Beha Erichsen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő dolgot osztott meg a leghíresebb divatmagazin kirúgott szerkesztője: a modellek papír zsebkendőt esznek, így tudnak szupersoványak maradni.

Lerántotta a leplet a modellvilág sötét oldaláról az ausztrál Vogue egykori szerkesztője. Kirstie Clements egy könyvben tálal ki: azt írja, a modellek sokszor papír zsebkendőt rágcsálnak, mert ettől úgy érzik, telítődtek, és közben napokig éheznek. A szakmában csak úgy hívják ezt: "párizsi vékonyság."

Forrás: Facebook/Freja Beha Erichsen
Forrás: Facebook/Freja Beha Erichsen

A sovány modellek táborát gyarapítja Freja Beha Erichsen, Lagerfeld egyik múzsája is

Az elbocsátott szerkesztő további elképesztő részleteket is közölt: a modellek gyakran kórházi kezelésre szorulnak és infúzióval táplálják őket, és sokszor a szemüket nem tudják kinyitni, annyira le vannak gyengülve az éhségtől. Éppen a Vogue volt az, aki tavaly bejelentette, hogy nem alkalmaz többé sovány modelleket. Azt nem tudni, pontosan miért küldték el a szerkesztőt, aki most egy botránykönyvben rántja le a leplet a modelliparról.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a SzílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.