Irtó cikis dolog lógott ki Eva Longoriából

Cannes bugyi Cannes-i filmfesztivál kínos pillanat Eva Longoria villantás divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő fotó került nyilvánosságra Eva Longoriáról: a színésznő Cannes-ban magasan felsliccelt ruhát vett fel, amiből nem csak legintimebb testrésze villant ki...

Nagyon kínos eset történt Eva Longoriával. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a színésznő a cannes-i filmfesztiválon elfelejtett bugyit húzni és konkrétan kilátszott mindene.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Eva merész ruhájában

Most felkerült a cenzúrázatlan fotó is a divatbalesetről. Látszik, ahogy a híresség épp "nehéz napokat élt át", mert kilógott az a bizonyos tamponzsinór... Nagyon ciki! A durva képet itt megnézhetitek! Eva, magyarázd meg nekünk, hogy egy ilyen merész, combig felsliccelt ruhában miért nem húztál bugyit?

Eva Longoria puncit villantott Cannes-banhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20130519-divatbaki-eva-longoria-puncit-villantott-a-cannesi-filmfesztivalon.htmlRút kiskacsának tartotta magát Eva Longoriahttp://www.life.hu/life/galeria/20130314-fotokon-akkor-es-most-eva-longoria-szineszno-a-szuletett-felesegek.htmlPocakot eresztett Eva Longoriahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130312-eva-longoria-a-szuletett-felesegek-sorozat-szinesznoje-meghizott-a-hasara.htmlMellbimbót villantott Eva Longoriahttp://www.life.hu/legytrendi/20130116-a-golden-globe-galan-viselt-ruhabol-kivillant-eva-longoria-szineszno.htmlNők bugyi nélkül - Ki miért vállalja be? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120727-szexi-trendi-erotikus-nok-bugyi-nelkul-avagy-ki-miert.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.