Egy szál harisnyában pózol Elle MacPherson

modell fotó címlap Elle MacPherson LifeNight
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös modell címlapfotója kísértetiesen hasonlít a húsz évvel ezelőtt készült nyuszis magazin borítóképére. És egy nappal sem néz ki öregebbnek a szépség.

Mindössze 30 éves volt Elle MacPherson, amikor megmutatta lenyűgöző alakját a nyuszis magazin borítóján. A sors pedig most úgy hozta, hogy közel húsz év után ismét így tett.

Forrás: Playboy, Harpers Bazaar/Fotó: Bryan Adams
Forrás: Playboy, Harpers Bazaar/Fotó: Bryan Adams

A 49 éves modell az ausztrál Harper's Bazaar címlapján pózol hiányos öltözékben. Ahogy a nyuszis magazinnál is tette, mindössze egy szál fekete harisnyát húzott magára.

Forrás: www.harpersbazaar.com.au/ Fotó: Bryan Adams
Forrás: www.harpersbazaar.com.au/ Fotó: Bryan Adams

Elle-t, akit nemrég eljegyzett milliárdos pasija, még 18 évesen fedezte fel egy ügynök nyaralás közben és méltán kapta a Test becenevet. A modell még mindig elképesztően fest.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.