fashion week ruha Péterffy Lili stílus X-Faktor 2013
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu-n általában Lilu ruhája a téma az X-Faktor szombati adása után. Ez alkalommal kivételt tettünk.

Nemcsak azért, mert az előző adásban viselt, gyönyörű alkalmi ruhát nehéz überelni, hanem azért is, mert Péterffy Lili szettje sokkal izgalmasabb volt, mint a műsorvezetőjé. Tény, hogy nem ugyanaz a feladatuk a színpadon, de annyi közös bennük, hogy Lilu és Lili is a show részei, így fel kell figyelnünk rájuk.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub

További képekért kattints ide!

Úgy tűnik, 18 éves Lili, akiről Nánási Pál készített szexi fotókat, felismerte, hogy képes még nőiesebb lenni - ami, mondjuk, nem jön jól a férfi szavazók meggyőzéséhez. A göndör haj, az élénk rúzs nem elég: a stylistok combtőig hasított szoknyát adtak rá. Lili azért nem olyan bátor, hogy egy ilyen szoknya alá csak bugyit vegyen (vagy azt sem!), így a biztonsági játék része lett a csipkésszárú franciabugyi.

Összehozta az X-Faktor Danics szüleithttp://www.life.hu/anyaskodj/20131116-danics-dora-az-xfaktor-enekesenek-szuleit-osszehozta-az-xfaktor.htmlSzexuál állat az X-Faktor színpadánhttp://www.life.hu/szorakozz/20131116-az-xfaktor-hatodik-elo-showjaban-a-csillogase-es-azsepsege-volt.htmlDanics Dóra esélyes az X-Faktor-győzelemrehttp://www.life.hu/szorakozz/20131115-danics-dora-enekesno-a-legeselyesebb-az-xfaktor-megnyeresere-lifehu.htmlNekik drukkolnak az X-Faktor eddigi nyerteseihttp://www.life.hu/szorakozz/20131112-vastag-csaba-kocsis-tibor-olah-gergo-enekesek-elarultak-kinek-szurkolnak.htmlMegvan az X-Faktor első szerelmespárja?http://www.life.hu/szeress/20131111-a-lifehu-informacioi-szerint-az-xfaktoros-danics-dora-es-bozsek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.