fashion week kesztyű kabát sapka csizma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az időjárásjelentők állítják, hogy napokon belül megérkezik az igazi tél. Be kell valljuk, eddig nem bántuk, hogy nem volt szükség a frizuragyilkos sapkákra és a nem éppen nőies hótaposókra, bélelt csizmákra. De nem múlhat el tél havazás és mínuszok nélkül, erre azonban jobb, ha felkészülsz. Mutatunk is pár csinos, jó meleg darabot a következő időszakra. 

Kabátkörkép

Imádjuk a színes, kockás, oversize télikabátokat, de ha hozzád jobban passzolnak a sportos pufidzsekik, akkor is megtalálod a tökéletes darabot az idei palettáról. Járj nyitott szemmel - még simán elcsíphetsz néhány leárazott, bélelt télikabátot!

1. H&M 29.990 forint, 2. Zara 19.995 forint, 3. F&F 13.900 forint, 4. Reserved

Pihe-puhe kesztyűk és sálak

Ha megvan az ideális kabát, már csak néhány kiegészítő kell hozzá. A bőrből készült, nem éppen meleg hatású kesztyűk helyett most néhány puha, kényelmes, színes darabot válogattunk a palettáról.

1. TopShop 7 font, 2. Mango 3.995 forint, 3. Gap 34,95 dollár
4. Reserved, 5. Stradivarius, 6. TopShop 5 font, 7. Gap 39,99 dollár

Bélelt csizmák, meleg bakancsok

Az éktalpú csizmák idén is hódítanak, és bakancsot sem csak túrázáshoz viselhetsz a télen. A nagy hidegre lehetőleg bélelt csizmát válassz, és ne feledd: ilyenkor érdemes egy jobb darabra beruházni, mert azt még évekkel később is bátran viselheted!

1. Tamaris, 2. Salamander, 3. Timberland 35.190 forint, 4. Deichmann 7.990 forint

Alapdarab télre: a kardigán

A kardigán az egyik legpraktikusabb ruha a nagy hidegben, így érdemes keresgélned egy-két jól kombinálható, színes vagy klasszikus darabot.

1. Bershka 4.595 forint, 2. Gap 79,95 font, 3. F&F 5.900 forint, 4. H&M 12.990 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.