Szerezz be alapdarabokat a leárazásokon!

Forrás: Thinkstock -
fashion week akció leárazás Takács Nóra szakértő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Takács Nórát, a Hogyan legyek jó nő? sorozatunk arcát rengetegen keresik fel, hogy a tanácsát kérjék egy-egy szépségápolási kérdésben. Nóra a múlt héten adott néhány remek tippet arra, hogyan nyerheted vissza a bőröd frissességét egy nagy buli után, most pedig abban segít, hogyan vásárolj körültekintően a leárazásokon.
Takács Nóra, a Hogyan legyek jó nő? sorozatunk arca rengeteg levelet kap szépségápolással kapcsolatos kérdésekben. A leggyakoribb kérdésekre adott válaszait hétről hétre olvashatod itt, a Life.hu oldalain.
Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!

"Szia Nóra!

Kérlek, adj tanácsot nekem, érdekelne a véleményed. Karácsonyra kaptam a családomtól vásárlási utalványokat, és most vannak a nagy leárazások, szóval most lenne a legjobb beváltani. Nem nagy összeg, de azért tudok belőle venni pár klassz ruhát. Mire koncentráljak szerinted, mit érdemes most beszerezni?

Köszönöm a tanácsot, puszik!
Enci"

Forrás: Thinkstock

Kedves Enci!

Jó dolog az ajándékutalvány, én nagyon szeretem. Talán nem olyan személyes abban a pillanatban, amikor kapjuk, ám annál szuperebb, amikor ajándékokra váltjuk. Különösen a nagy leárazások idején, hiszen ugyanazon kártyával jóval több mindenhez tudsz hozzájutni. Szerintem ilyenkor a következőket érdemes szem előtt tartani:

- Az örök darabok jól kombinálhatók, és divatosak maradnak a következő szezonban is, sőt még azon is túl. Tehát ha látsz egy szép fehér inget, csinos farmert, kisfeketét, tökéletes blézert, akkor ne habozz. Ha most hozzájuthatsz töredék áron ezekhez a „kötelező" darabokhoz, akkor nincs mire várni!
- Ékszerekkel, kiegészítőkkel nem nagyon lehet mellényúlni. Egy szép táska nem megy ki olyan gyorsan a divatból, mint mondjuk egy divatos póló, ami menő fél évig, aztán már annyira nem. Én szeretek ilyenkor szétnézni a nyakláncok, gyűrűk, hajdíszek között, mindig ki lehet fogni valami szuper dolgot. A sálakról, pénztárcákról már nem is beszélve, ilyenkor szoktam általában beszerezni egy-egy új darabot, amit aztán tavasszal is tudok használni.
- Cipők! Nagyon gyorsnak kell lenni, de ha mázlid van, akkor szuper topánokat lehet találni. Érdemes viszont jó alaposan megvizsgálni őket, mert ezeken a napokon a nők szó szerint megrohamozzák az üzleteket, és úgy tapasztaltam, hogy főként a cipők sínylik meg ezt az inváziót. Szóval csak körültekintően!
- Erről jut eszembe, ne ess abba a hibába, hogy elnéző leszel bármilyen hibával szemben, mondván, hogy ennyi pénzért akkor is megéri. Ne vigyél el sérült, hibás terméket, mert úgysem fogod jó szívvel viselni, és semmi esetre se válassz olyat, amiről már most azt mondod, hogy ez még jó lesz valamire. Hidd el, három nap és már azt sem fogod tudni, hogy hol van. Csak azt vedd meg, amit be tudsz építeni a téli vagy a tavaszi kollekciódba.
- Úgy gondolom, hogy divatosan úgy tudsz öltözködni, ha mindig van az épp futó trendnek megfelelő 1-2 ruhadarabod, és több, teljesen klasszikus ruhád. Például a tavasz színe az orchidealila lesz, elég, ha beszerzel egy, maximum két ilyen színű felsőt, és ezeket variálod a már meglévő dolgaiddal, és azonnal divatosan várod a tavaszt. Bár ha így haladunk ezzel a téllel, akkor hetek kérdése, és már vehetjük elő a vékonyabb kabátokat...

Remélem, tudtam segíteni, jó vásárlást!
Szeretettel:
Nóra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.