fashion week hideg szoknya harisnya tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hűvös idő nem ok arra, hogy folyton nadrágban járj. A legtrendibb harisnyákkal az öltözetedet és a pasik hangulatát is feldobhatod. Íme, a legújabb harisnyadivat!
A téli öltözködés 9 alapszabályahttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20101110-a-teli-oltozkodes-10-alapszabalya.htmlŐszi-téli cipőhoroszkóp - Minden jegy másban járhttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20101110-osziteli-cipohoroszkop-minden-jegy-masban-jar.htmlA legtrendibb kiegészítők télrehttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20101104-a-legtrendibb-kiegeszitok-telre.htmlVariációk alapdarabra - camel kabáthttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20101110-variaciok-alapdarabra-camel-kabat.html


Merész fazonok

A térdzoknik játékos és vidám trendje most ismét virágzik. Természetesen a protokoll-megjelenésektől és a hideg időtől függően viselhetjük őket sorttal, de akár egy hagyma fazonú vagy ceruzaszoknyával is. Az igazi trendkövetők leghasznosabb darabja azonban a mostani szezonban is az egykori cicanadrág modernkori változata lesz. A leggingsek jó pár éve belopták magukat a szekrényünkbe, sikerük azonban továbbra is töretlen. Az idei szezon pedig újabb bizonyíték rá, hogy még számtalan lehetőséget hordoznak magukban. A lábfej nélküli harisnyákat viselhetjük platform tipegőkkel, boka- vagy lovaglócsizmákkal, de kiválóan passzíthatók kötött ruhákkal, bő tunikákkal és hosszított kardigánokkal is. Ráadásul némelyik még egy-egy nadrágnál is melegebb. Aki pedig inkább a klasszikus harisnyanadrág híve, idén felfrissítheti a ruhatárát néhány formabontó darabbal. Az őszi-téli szezonra készült harisnyák csodás árnyalatokban és mintákban születtek újjá.


Sisi, Philippe Matignon, Calzedonia


Nem mehetünk el szó nélkül a férfiak fantáziáját leginkább megmozgató darab, a combfix mellett sem. Ha csábítani szeretnénk, most már fáznunk sem kell, hiszen a legújabb trendben a vastagabb szövésű verziók is megtalálhatók. Ám ne feledjük, az ízlésesen viselt combfix csak akkor kandikál ki a szoknya alól, amikor azt tényleg láttatni szeretnénk!


Sisi, Philippe Matignon, Wolford


Új tónusok, decens minták

Az új szezonban a vad színek levonultak, helyüket csodás mély tónusok vették át. Idén ősszel és télen lábravalóink antracitszürkében, mélykékben, földszínekben és feketében pompáznak.
Míg az elmúlt télen tele voltak az üzletek pöttyös, csíkos, rombusz- és virágmintás harisnyákkal, addig idén a decensebb darabok hódítanak. Az idei év legnagyobb slágere a norvégminta, de jelen vannak a levegősre horgolt és pamutalapra applikált csipkés felületek is. A csipke mesteri kiegészítője az '50-es évek divatjának, és nélkülözhetetlen kelléke egy vérbeli nő ruhatárának. Amire azonban mindig figyelnünk kell, az a harmónia. Minden esetben egyeztessük össze a harisnyánkat az öltözetünk és a cipő színével!


New Yorker (Amisu), Calzedonia


Trükkös trükkök

A harisnya a legérzékenyebb kiegészítő, ami az alakot és az összeállítást illeti. Kerüljük a vad mintákat és a neonszíneket, mert a megjelenésünk könnyen közönségessé válhat. A mintás harisnyával bánjunk óvatosan! Ha vastagabb a lábunk, egy rosszul kiválasztott darab sokat ronthat a helyzeten. Optikailag azonban sokat csalhatunk. Hogy hogyan?

Ne feledjük, hogy a minták és az élénk színek minden esetben kiemelik a lábat - természetesen ez nem azt jelenti, hogy a vastagabb lábú hölgyeknek messzire el kell kerülniük a mintás darabokat, csupán diszkrétebb verziót kell választaniuk. A sötét háttérrel készült, függőleges csíkozású vagy apró mintás harisnya optikailag még nyújthatja is a lábat. De jó hír, hogy a csipkeszerű vagy levegősebbre horgolt harisnyákról sem kell lemondanunk csak azért, mert nem áldott meg bennünket a sors hosszú, vékony combokkal. A trükk csupán a technikában rejlik, ahogy az ilyen jellegű harisnyákat magunkra öltjük. A bokán hagyjuk meg sűrűbben a szövését, majd a vádlin kissé nyújtsuk meg, végül pedig a comb tájékán kissé nyomjuk össze. Ezzel további centikkel hosszabbíthatjuk meg lábainkat. A rövid, tömzsi lábat azonban minden esetben a sötét tónusú, matt lábravalókkal korrigálhatjuk. A magas fényű és bőrhatású harisnyákat csak a hosszú, vékony lábú nőtársaink élvezhetik. Ugyanez igaz a világosabb tónusú (karamell vagy krémszínű) darabokra, ezek idomtalanná tehetik a lábat, így csak a legtökéletesebb lábon mutatnak jól.


Sisi, Wolford, Sisi

Az előnytelen farmer öt ismérvehttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20101021-az-elonytelen-farmer-ot-ismerve.htmlNövessz bundát télrehttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20101020-novessz-bundat-telre.htmlA téli öltözködés 9 alapszabályahttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20101110-a-teli-oltozkodes-10-alapszabalya.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.