fashion week farmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl kicsi vagy túl nagy? Tükörbe nézve érzed, hogy valami nem stimmel, de nem tudod, hogy mi? Ha még mindig az igazit keresed, fogadd meg tanácsainkat, hiszen egy rosszul megválasztott fazon a legjobb alakú nőnek is előnytelen külsőt kölcsönözhet.
A téli öltözködés 9 alapszabályahttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20101110-a-teli-oltozkodes-10-alapszabalya.htmlŐszi-téli cipőhoroszkóp - Minden jegy másban járhttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20101110-osziteli-cipohoroszkop-minden-jegy-masban-jar.htmlHidegben is szoknyában - harisnyatrend télrehttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20101108-hidegben-is-szoknyaban-harisnyatrend-telre.html

1. Ha ráncos vagy megereszkedett az Y részén

A tökéletes farmer nem kelthet trottyos hatást. Ha bő az anyag a combjaid belső részénél, valószínűleg túl nagy rád a nadrág. Hiába érzed úgy, hogy a többi részén stimmel, válassz inkább olyat, amelyik teljesen követi az alakod. Jó megoldás lehet egy csípőfazon.


2. Ha túl kicsi, szintén ráncosodhat és bevághat a lábad között

Lehet, hogy ijesztő egy méretesebb nadrágot leemelni a polcról, de a lényeg az, hogy jól álljon rajtad. Inkább kérd a nagyobbat, ki tudja, lehet, amúgy is elszámozták.

3. Eláll a hátulja

Ha csak egy kicsit bő a feneked fölötti rész, de különben mindenhol passzol, érdemes a kis hibát egy övvel korrigálni. Viszont ha már túlságosan eláll, annyira, hogy ülve a bugyidig belátni, válassz inkább más szabású fazont.

4. Muffin-hatás

A legcikibb, amikor a hasad úgy buggyan ki a farmerból, ahogy a sülő muffin a muffinpapírból. Ilyenkor is nagyobb méretet kell választanod, bármennyire is nehezedre esik leemelni a polcról. Akkor is túl kicsi a nadrág, ha lelapítja a fenekedet.

5. Túl rövid vagy túl hosszú szár

Ha a nadrágod szára a bokádig sem ér, vagy éppen a földet súrolja, nem biztos, hogy a mérettel van gond. Sok farmer kapható különböző hosszúságban, kifejezetten hosszú lábú hölgyeknek vagy éppen az apró termetűek számára. Ilyenkor is keresd a jelöléseket a méret mellett: S (short), R (regular), L (long).

Az sem mindegy, hogy előtted hányan próbálták már fel a kiszemelt nadrágot. Előfordulhat ugyanis, hogy a sok próbálástól itt-ott már kicsit kinyúlt. Biztos, ami biztos, kérj az eladótól egy új darabot, lehet, hogy pont az lesz az igazi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.