fashion week tavasz zakó blézer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még hogy csak az elfoglalt üzletasszonyok uniformisa a blézer... ez butaság. Ezzel az örök ruhadarabbal bármilyen szettet formálissá varázsolhatunk, és gyakorlatilag nincs olyan összeállítás, amihez ne viselhetnénk blézert. 

Mindegy, hogy milyen anyagból készült, új, vagy esetleg az egyik szekrényből túrtad elő, lényeg, hogy egy szimpla fekete blézer legyen. Szinte végtelen azon lehetőségek száma, ahogyan ezt az örök darabot viselhetjük, de most megmutatunk négy variációt.

Laza

Hanyagul felhajtott bő farmer, maszkulin cipő és sok bohém kiegészítő. Egy ilyen könnyed szettet látványosan komolyabbá varázsolhat egy blézer, amit feldobhatunk egy kitűzővel vagy sállal.


Blézer: H&M; farmer, öv, kendő, táska: Pull and Bear; napszemüveg: Mango; trikó: Stradivarius; cipő: Vagabond; karkötő: Pimkie

Hétköznapi

Az öltözék kulcsdarabja a blézer, ami kabátként funkcionál. Nyugodtan párosítsuk a földszíneket és a feketét, az igazán eklektikus összképhez pedig viseljünk mintás felsőt.


Blézer, harisnya: H&M; felső, fülbevaló: Reserved; szoknya: Stradivarius; cipő, napszemüveg: Zara; táska: Pull and Bear

Munka

Szövetnadrághoz, blúzhoz és magas sarkúhoz ideális párosítás egy egyenes vonalú blézer, ami remekül illik a formális összképbe. Már csak egy fekete táska kell, és kész is.


Blézer, nadrág: H&M; blúz: Pimkie; cipő, táska: Zara; óra: Stradivarius; gyűrű: Pull and Bear; kitűző: Coyoco

Parti

Engedjük érvényesülni a ruhát, méghozzá úgy, hogy kevésbé feltűnő kiegészítőket választunk. A fekete blézer mind színében, mind pedig szabásában passzol a ruhához.


Blézer, ruha: H&M; cipő: Zara; táska: Stradivarius; fülbevaló: Coyoco; melltartó, bugyi: Women'Secret

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Íme, a világ legocsmányabb cipője! - fotóhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110209-ime-a-vilag-legocsmanyabb-cipoje-foto.htmlA legjobb ruhakölcsönzők a báli szezonrahttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110208-a-legjobb-ruhakolcsonzok-a-bali-szezonra.htmlBorzasztó ruhában jelent meg az énekesnő!http://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110207-katy-perry-elonytelen-ruhaban-jelent-meg-uj-parfumjenek-bemutatojan.htmlBetegségek okozója a szexi fehérnemű?http://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110203-nemi-betegsegeket-okozhat-a-tangabugyi-viselese.htmlA legszebb ruhák a tavaszi-nyári szezonrahttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110203-a-legszebb-ruhak-a-tavaszinyari-szezonra.htmlEz lesz 2011 legdivatosabb cipője - fotó!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110202-2011-trendje-a-flatform-cipo.htmlSztárok, akik ruhákat terveznekhttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110201-sztarok-sajat-divatmarkai.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.