fashion week farmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az örök kék vászon egyszerűen megunhatatlan, és amikor már azt gondolnánk, hogy nem tud újat mutatni, berobban egy egészen friss trenddel.

Hiába gondoltuk, hogy a skinny farmerek végérvényesen átvették az uralmat, hiszen az idei tavasz-nyári szezon egyik főszereplője a trapéz fazon és minden más, ami farmerból készült.

www.style.com
www.style.com

Derek Lam, D&G, Stella McCartney

Most jött el az idő, hogy minden régi, megunt farmercuccodat előszedd! Az égőnek hitt fodros farmerruhát, a kopott farmeringet, a szakadt farmermellényt... A tervezők bebizonyították, hogy milliónyi lehetőség rejlik még a kék anyagban, nem kell kifejezetten a nadrágokra koncentrálni. Sőt, az sem szabályszerű, hogy egyszerre csak egyetlen farmerholmit viseljünk. A végtelen variációjú ruhákon túl a Dolce and Gabbana tervezőpárosa zsákszerű táskájával azt is bebizonyította, hogy idén tavasszal a kiegészítők terén sem kell tabuként kezelnünk a farmert.

Galéria: A legütősebb farmercuccok tavaszra

/1102/Tavas2011225195920

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.