Nyaralj úgy, akár a sztárok - 5 ultramenő úti cél

Mallorca Bali Saint Tropez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beköszöntött az igazi nyár, a legtöbben ilyenkor már gőzerővel tervezzük a vakációt, és a híres emberek sincsenek ezzel másképp. Legyen szó akár szupermodellről, színészről vagy énekesről, mindenkinek szüksége van egy pihentető kiruccanásra. Az alábbi összeállításunkban szereplő helyek mindegyike lélegzetelállítóan gyönyörű, és ha szerencséd van, kedvenc sztárjaiddal is összefuthatsz valahol.

Saint-Tropez, a felső tízezer játszótere

Az És Isten megteremté a nőt című film Brigitte Bardot-val a főszerepben egy csapásra világhírűvé tette Saint-Tropez-t, az álmos kis halászfalut, ami hamarosan a francia Riviéra gyöngyszemévé lépett elő. Ha megpillantod a gyönyörű strandokat, az elegáns éttermeket a parton, nem fogsz csodálkozni azon, hogy a sztárok vakációs listáján vezető helyen szerepel. A celebek általában luxusjachttal érkeznek az üdülőváros kikötőjébe, hogy aztán visszavonuljanak privát rejtekhelyeikre. Saint-Tropez számos exkluzív éjszakai bárral és VIP-klubbal büszkélkedhet, és Gordon Ramsay, Kate Hudson, valamint a Beckham házaspár előszeretettel látogatja őket.

Rihanna a másik amerikai szupersztár, aki szívesen vakációzik az Azúr-parton, Vanessa Paradis pedig egy villát is vásárolt a közelben, hogy nyugodtan élvezhesse a pihenést a gyerekeivel.

Saint-Tropez kikötője és hangulatos kis utcája Forrás: Dreamstime

A Life.hu extra tippje:

A Jáva és Lombok között fekvő Bali az indonéz szigetvilág legszebb és legkedveltebb úti célja. A vulkanikus hegyek, a zöldellő teraszos rizsföldek, az egzotikus, buja növényzet, a finom homokos strandok, valamint a vendégszeretetükről és kultúrájukról híres hindu szigetlakók varázslatos kikapcsolódást nyújtanak az ideérkező turisták számára.

A tengerparti nyaralás mellett érdemes ellátogatni az ékszerkészítők, fafaragók és festők falvaiba is, valamint a vulkáni kúpokhoz vezető kirándulások is kihagyhatatlanok. A varázslatos hangulatú, parázson való sétálással végződő kecak vagy a látványos barong táncok bemutatói ámulatba ejtik a messzi földről érkező turistákat. Szállás már 76.000 Ft/ fő / 7 éjtől.

Álomnyaralás a trópusokon

Vakító égbolt, púderszerű, fehér homok, türkizkék víz és pálmafák: a Bahama-szigetcsoport a vakáció magasiskolája, ami igazi látvány- és élményorgiát kínál. A hírességek egyszerűen rajonganak a kisebb-nagyobb szigetekért, ahol lehet fürdeni, napozni, szörfözni, de különösen a határtalan szabadság állapotát élvezik, hogy itt távol lehetnek a reflektorfénytől. Leonardo DiCaprio nemrég tért vissza a Bahamákról, ahol néhány napot töltött gyönyörű barátnőjével, Nina Agdallal. A pár az Over Yonder Cay nevű magánszigeten romantikázott, amihez négy villa, golfpálya, edzőterem és mozi is tartozik, az ételeket pedig privát szakács készíti el a vendégeknek. Harbour Island vagy ahogyan a helyiek nevezik, Briland a sztárok egyik kedvenc szigete, és ne csodálkozz, ha ismerős a rózsaszínben pompázó tengerpart: a szupermodelleket gyakran fotózzák ezen a híres strandon. Ha igazi celebleső vagy, Nassau & Paradise Islanddal nem foghatsz mellé, és

te is ejtőzhetsz azokban a fényűző resortokban, ahol Julia Roberts, Johnny Depp és Beyoncé is megfordult.

Nassau szigete Forrás: Dreamstime

Egy tó, ami minden nyáron életre kel

Magas hegyek és bájos települések veszik körbe, a panoráma leírhatatlan, a parton található villák pedig egyszerűen meseszépek.

Az észak-olaszországi Comói-tó immár évtizedek óta a nyugalom oázisa, ám igazából 2002-ben került fel a turisztikai térképre, amikor George Clooney megvásárolta lagliói rezidenciáját.

Természetesen nem ő az egyetlen világsztár, aki él-hal ezért a festői környezetért és miliőért. Arnold Schwarzenegger, Bette Midler és Sylvester Stallone a Villa d'Este gyakori vendégeinek számítanak, a multimilliárdos Sir Richard Bransonnak pedig Tremezzóban van vízparti villája, amit akár több hétre is kibérelhetsz.

A lélegzetelállító Comói-tó Forrás: Dreamstime

Vakációzz ott, ahol az A-listás sztárok!

Woody Harrelson, Owen Wilson és Oprah Winfrey az év túlnyomó részét Mauin tölti, és könnyű belátni, hogy miért. A gyönyörű sziget az egyik legváltozatosabb tagja a Hawaii-szigetcsoportnak, legalábbis ami a mikroklímát és a tájat illeti. Ez az egyik ok, amiért a turisták nagyon szeretnek itt időzni, a másik pedig a ráérős életritmus, ez ugyanis lehetőséget nyújt a rohanó mindennapokból való kiszállásra. Maui bővelkedik látnivalókban, kulturális programokban és szabadidős lehetőségekben, de strandok tekintetében is hatalmas a választék. Ha a nyaralásod nem lenne teljes vásárolgatás nélkül, Lahainától Hana városáig kedvedre kutathatsz a kincsek után, de

ne lepődj meg, ha egy exkluzív butikban összeakadsz Britney Spearsszel vagy Paris Hiltonnal!

Maui strandja éjszakai fényekben Forrás: Dreamstime

Mallorca, az élet napos oldala

Mallorca tökéletesen alkalmas a luxusjachtos partizásra -

Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow és Antonio Banderas csak néhány azon filmcsillagok közül, akik imádnak erre hajózni, miközben méregdrága italokat kortyolgatnak a fedélzeten.

A Baleár-szigeteki turistaparadicsomban 300 napon át ragyog a nap, bohém atmoszféra lengi át az utcákat, és fancy éttermeiről szuperlatívuszokban beszélnek. Ha netán te is ott szeretnél korzózni vagy vacsorázni, ahol az egy négyzetméterre jutó sztárok aránya a legmagasabb, célozd meg Puerto Portalst! Az idén 30. évfordulóját ünneplő kikötő egy igazi kozmopolita hely, látványra pedig leginkább egy mini-Monte-Carlóhoz hasonlít. Tulajdonképpen nem nagy - néhány perc alatt elsétálhatsz egyik végéből a másikba - de bőven akadnak kávézók, éttermek, ahonnan megcsodálhatod a szuper járgányokat, és persze a tulajdonosaikat!

Gyönyörű Mallorca Forrás: Dreamstime

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.