Weisz Fanni bikinis képet posztolt - Fotó!

Forrás: Facebook/Weisz Fanni -
Weisz Fanni bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fannit lehet irigyelni, ugyanis gyönyörű helyen sütteti a hasát. Meg is mutatta a követőinek, hogyan napozik. Bikinis fotót posztolt.

Weisz Fanni hihetetlenül szerencsés, ő ugyanis éppen a hasát sütteti. Nem máshol piheni ki az elmúlt időszak fáradalmait, mint Törökországban, ahonnan folyamatosan jelent a rajongóinak. A követők legnagyobb örömére nemcsak a tájról tesz közzé képeket a modell, hanem magáról is.

Weisz Fanni megvillantotta bikinis alakját Forrás: Facebook/Weisz Fanni

Több képet is megosztott már korai nyaralásáról Weisz Fanni, de a legnagyobb sikerű fotója természetesen az, amin bikiniben feszít. A csinos – egyesek szerint túlságosan sovány – modell fehér fürdőruhában élvezi a szikrázó napsütést, ami sajnos nekünk itthon nem adatott meg. A követői azért örülnek Fanni boldogságának, és mindenki kellemes időtöltést kívánt nekik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.