Így fest nyaralás közben Liptai Claudia: Fotó!

Forrás: Instagram/liptaiclaudia -
fotó műsorvezető Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hűha! Claudia mostanában egyáltalán nem foglalkozik a külvilág véleményével, és a tökéletes megjelenéssel sem: egyre többször mutatja meg a természetes arcát. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Liptai Claudia és a kedvese, Pataki Ádám Görögországba mentek nyaralni, és láthatóan fantasztikusan érezték magukat a tenger közelében. Claudia strandolós fotót is villantott a követőinek, sőt, még vicces kommentárt is fűzött hozzá.

Ám sajnos egyszer minden nyaralás véget ért, így ahogy nemrég Schobert Norbiék is elbúcsúztak Olaszországtól, úgy Claudia is fájó búcsút vett a görög partokról. A műsorvezető posztja többezer lájkot zsebelt be, ugyanis a követői imádják a sztár mostanában egyre gyakrabban látott természetes arcát.

Liptai Claudia megmutatta lábait- Fotó

Liptai Claudia nyaral és ezt nem is fél megmutatni. Legutóbbi fotója minden képzeletet felülmúlt. Egy zöld miniruhában és egy magastalpú cipőben pózolt: Szexi fotó!

Harry herceg romantikus helyre utazott kedvesévelhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170805-harry-herceg-es-meghan-markle-lanykeres-helyszinere-utazott.html36. születésnapját ünnepli Meghan Markle. Harry herceg nagyon romantikus utazást szervezett párjának, nem is akárhol ünnepelnek...Utazás--Csonka András fecskében mutatta meg felsőtestét - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170802-csonka-andras-fecskeben-mutatta-meg-felsotestet.htmlCsonka András egy gyönyörű tengerparton nyaral, de a rajongóiról sem feledkezett meg: megmutatta meztelen felsőtestét, és azt is elárulta, milyen karrierre készül! Baywatch-fiú akar lenni. UtazásOrigoGryllus Dorka visszaköltözik Magyarországrahttp://www.life.hu/lifeutazas/20170804-visszakoltozik-magyarorszagra-gryllus-dorka.htmlGryllus Dorka eddig Berlinben volt otthon, és csak látogatóba járt Magyarországra. Most azonban úgy tűnik, hogy a helyzet változik. UtazásFotó: Margitay Klára/Life.huApáti Bence és barátnője elindultak nyaralni - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170803-apati-bence-es-baratnoje-elindultak-nyaralni.htmlApáti Bencéék fogták magukat, és elutaztak: barátnőjével együtt elmenekültek a kánikula elől. A reptéren köszöntek el rajongóiktól! UtazásOrigoCurtis és új szerelme Siófokon nyaralnak - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170801-curtis-es-uj-szerelme-siofokon-nyaralnak.htmlA rapper új párjával Siófokra utaztak nyaralni, de nem akárhol szálltak meg: egy szuper luxusvillában hajtják álomra a fejüket. UtazásOrigoAz Azúr Ablak után a Szószék-szikla is összeomolhathttp://www.life.hu/lifeutazas/20170728-osszeomolhat-a-szoszek-szikla.htmlA máltai Azúr Ablak márciusban omlott össze, az egyik legnépszerűbb turisztikai látványosság volt. Most újabb természeti csoda került veszélybe, a geológusok attól félnek, hogy a norvég Szószék-szikla is hasonló sorsra jut. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.