Liptai Claudia Pataki Ádámmal Görögországban nyaral: fotó

Forrás: Instagram/liptaiclaudia -
Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia Görögországban nyaral, és onnan posztolgat. Annyi biztos, hogy jó ránézni a boldog családra. 

"Ádám nagyon autentikus a szakállával. Akár lehetne görög is. Én mondjuk kevésbé olvadok bele a helyi kultúrába" - írja.

Családja nélkül ment nyaralni Dundikahttp://www.life.hu/lifeutazas/20170730-csaladja-nelkul-ment-nyaralni-gorogorszagba-dundika.htmlMajka sűrű programja miatt egyedül, azaz a barátnőivel ment nyaralni Dundika. Utazás--Legyél turista Budapesten! http://www.life.hu/lifeutazas/20170525-budapest-turistaszemmel.htmlVilágéletemben utáltam sétálni, túrázni meg pláne. Talán lustaságból, talán mert gyerekkoromban túl sok városnézős programon vettem részt, és már akkor is untam a bámészkodást, de tény, soha nem vonzott a gondolat, hogy a nyakamba vegyem a várost, és nézelődjek és gyalogoljak, céltalanul, amíg csak kedvem tartja bírom. Aztán valami átkattant a fejemben, és előre örülök azoknak a szabadnapoknak, amikor nincs semmi dolgom, felkaphatom a hátizsákomat, és budapesti turista lehetek. Utazás--Gyönyörű esküvői helyszínek Magyarországonhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170703-legszebb-eskuvoi-helyszinek-magyarorszagon.htmlA nyár a legnépszerűbb évszak az esküvők szempontjából, ekkor pedig, aki csak teheti, igyekszik a nagy napot a természet közelében megrendezni. A legjobb megoldás, ha a zárt tér és a gyönyörű természet találkozik, így a váratlan rossz idő sem okozhat nagy problémát. Íme, néhány esküvői helyszín, amelyek szinte mindenki tetszését elnyerték. Utazás--Így élvezi a Balaton hűs habjait Tóth Gabihttp://www.life.hu/lifeutazas/20170723-igy-elvezi-a-balaton-hus-habjait-toth-gabi-enekesno.htmlLegutóbb Insta-posztja tanúsága szerint Gabi a Balatonon lazít. És milyen jól teszi.. Utazás--Stewardessek beszélnek arról, mit ne igyunk soha a repülőnhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170610-stewardessek-beszelnek-arrol-mit-ne-igyunk-soha-a-repulon.htmlBár egy hosszabb úton többnyire sok féle dolog a rendelkezésedre áll, hogy éhséged és szomjad csillapítsd, decvan, amit nem érdemes kérned. Legalábbis a stewardessek szerint. Utazás--Alpokalja látnivalói: Szombathely, Kőszeg, Velemhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170516-alpokalja-koszeg-velem-szombathely-latnivaloi.htmlMagyarország egyik legszebb tája, a nyugati régió, az Alpokalja. Az ott fekvő hegyek kirándulóhelyeit a környéken élők sem tudják megunni, a távolabbról érkezők pedig időről időre visszajárnak. A Kőszegi-hegység kristálytiszta hegyi levegője, az ott fekvő kis települések háborítatlan nyugalma és rendezettsége igazi turistamágnes. Ha azonban egy kis kulturális pezsgésre vágysz, irány a megyeszékhely, Szombathely, ahol biztosan találsz magadnak programot. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.