wellness-hétvége kirándulás Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes szeret utazni, új helyeket felfedezni, azonban a wellness-hétvégéktől óckodik. Inkább a menyasszonyával közös, meghitt, barangolós programokat részesíti előnyben.

Vérbeli felfedező típus Király Viktor, akinek a nyár folyamán csak egy rövid nyaralásra jutott ideje párjával közösen. Igaz mindenki óva intette őket Horvátországtól, az énekes azonban nem bánta meg a kiruccanást.

„Mindenki azt mondta, hogy ne menjünk, zsúfolt és csak délebbre igazán szép. Nekünk viszont most nem volt sem kedvünk, sem időnk tízen órákat utazni. Így Krk-szigete mellett döntöttünk és nem bántuk meg. Olyan tengerparti szakaszokat találtunk, hogy leesett az állunk" – mondta az RTL Klub Kalandozó című műsorában Király Viktor, aki igyekszik minél több időt szerelmével tölteni.

Király Viktor és párja, Anita Forrás: Király Viktor


„Nemrég költöztünk Pest határába. Beszereztünk két biciklit és amikor tehetjük, ezzel túrázunk Anitával. Csak kapkodjuk a fejünket, hogy mennyi szép hely van itthon, Pesttől csak egy karnyújtásnyira. Szeretem ezeket a nyugis programokat. Abba a korba léptem, hogy ezeket már jobban élvezem. A tömeget inkább csak a színpadon állva, előadóként szeretem" - vallotta be az énekes, aki éppen ezért nem kedveli a wellness szállodákat sem. „Próbáltam megszeretni őket, de nagyon nem megy. Nem tudom élvezni azt a programot, amiben másik száz emberrel együtt izzadok a szaunában, majd "együtt" fürdünk. Utána pedig egymást nézzük vacsoránál. Ez nem nekem való. Jobban szeretem azt, ha a párommal beülünk az autóba és elindulunk együtt felfedezni az országot, világot" – mondta a műsorvezetőnek Király Viktor.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.