megmentés téli olimpia önkéntes Moszkva kivégzés Szocsi kóbor kutya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy moszkvai férfi mindent elkövet, hogy megvédje a kivégzéstől a gazdi nélküli ebeket a téli olimpia helyszínén.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla , az állatvédő szervezetek heves tiltakozása ellenére kóbor kutyák és macskák ezreit végezték ki Szocsiban, mert veszélyesnek ítélték őket. Állítólag még külön céget is alapítottak, akik erre szakosodtak – írja a Huffington Post. A társaság vezetője korábban többször hangsúlyozta: a kutyákat el kell tüntetni az utcákról.

Az orosz férfi úton hazafelé egy ebbel Forrás: Facebook/sochirescueddogs

Egy orosz férfi, Igor Ayrapetyan ilyen körülmények között próbálja felvenni a harcot az állatölés ellen. Szocsiban begyűjti a négylábúakat és magával viszi őket Moszkvába. Ott önkénteseket toboroz, akik segítenek elhelyezni az ebeket. Külön Facebook oldalt (Sochi rescued dogs) hozott létre az útjáról, és friss infókat is posztol a megmentett blökikről. Le a kalappal!

Így vásárolj biztonságosan az interneten!http://www.life.hu/news/20140211-februar-11-e-a-biztonsagosabb-internet-napja.htmlA biztonságosabb internet napon arra hívják fel a figyelmet, hogyan óvjuk meg személyes adatainkat a közösségi portálokon és az online fizetésnél.News--Megfenyegették a zsiráfölő állatkertethttp://www.life.hu/news/20140211-halalos-fenyegetest-kaptak-a-daniai-allatkert-dolgozoi-akik-brutalisan-meggyilkoltak-egy-zsirafot.htmlA dániai állatkertben brutálisan meggyilkoltak egy zsiráfot, a húsát pedig odavetették az oroszlánoknak.News--Majomistenként tisztelik az indiai férfithttp://www.life.hu/news/20140210-chandre-oraon-indiai-ferfit-majomistenkent-tisztelik-ugyanis-farka-van-a-hatan.htmlA 35 éves Chandre Oraonhoz emberek tucatjai érkeznek nap mint nap Indiából, és a legkülönbözőbb problémákra várnak tőle megoldást. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.