Boldog születésnapot, Jennifer Aniston!

Forrás: AFP/Getty Images/Jag Gundu -
Brad Pitt válás Jóbarátok béranyaság Justin Theroux menyasszony születésnap Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedvenc Jóbarátunk február 11-én ünnepli 45. születésnapját!

Nagy nap ez a mai Jennifer Aniston életében! A Jóbarátok egykori sztárja, aki sikeres színésznő és napjaink szexszimbóluma, 45 éves lett! Néhány érdekesség róla: Los Angelesben született 1969-ben Jennifer Joanne Aniston néven. Gyerekkorában egy évet Görögországban töltött, onnan származik ugyanis szintén színész apukája, John Anthony.

Forrás: AFP/Getty Images/Jag Gundu

A néhai Telly Savalas Jennifer keresztapja volt. Első filmes sikerét akkor érte el, amikor egy B-kategóriás horrorfilmben, a Leprechaunban szerepelt 1993-ban. Édesanyját nem hívta meg az esküvőjére, amikor Brad Pitt-tel összeházasodott. (2005-ben váltak el.) 2011-ben ismerkedett meg mostani párjával, Justin Theroux-val. A legutóbbi hírek szerint Jen és vőlegénye nyáron béranyát fogadnak, hogy végre teljesüljön a vágyuk és családot alapítsanak. A színésznő ugyanis eddig hiába próbálkozott a teherbeeséssel. A kérdés csak az, hogy menyasszonyként vagy már feleségként szeretne anya lenni. Ahogy az utóbbi időszak történéseit elnézzük, inkább az előbbi forgatókönyv az esélyes. Húzzál bele, Jen!

/1402/Jenni2014211111447

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.