Oscar-díjra jelölt filmjelenetek gyerekekkel

Forrás: http://dontcallmeoscar.tumblr.com/ -
Oscar-jelölés fotó jelenet film testvér gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy chicagói testvérpár újraalkotta az idei Oscar-díjra jelölt filmek leghíresebb jeleneteit. 

Két kislány, Sophie és Sadie újrajátszották az idei Oscar-díjra jelölt filmek legjobb jeleneteit. A kivitelezésben a testvérpár édesanyja, Maggie Storino volt segítségükre. A családnál már régóta hagyomány újrakomponálni az elismerésre jelölt filmek jeleneteit, amelyeket blogjukon gyűjtenek össze – a jópofa oldalt ide kattintva nézheted meg, de itt egy kis ízelítő:

Forrás: http://dontcallmeoscar.tumblr.com/
Segítség, vegetáriánus lett a gyerekem! http://www.life.hu/csalad/20140213-vegetarianus-lett-a-gyerekem-mit-lehet-tudni-errol-a-jelensegrol-mennyire-egeszsegtelen-ez-egy.htmlAhogy anno Natalie Portman, úgy ma is sok gyerek érkezik egy nap haza úgy az iskolából, hogy ő mától nem eszik húst. Szülőként ezt nem is olyan könnyű kezelni, hiszen elvek ide vagy oda, a vegetáriánus vagy vegán étrend gyerekeknél egészségügyi gondokat is okozhat.Család--Vajna Tímea: „Két gyereket szeretnék!"http://www.life.hu/csalad/20140220-vajna-timea-andy-vajna-felesege-ket-gyermeket-szeretne-ferjetol-egy-fiiut-es-egy-lanyt.htmlAndy Vajna feleségének minden álma, hogy gyermekeket babusgasson. Erről semmi esetre sem mondana le.CsaládOrigoKi mit visel az idei Oscar-gálán? Mi megtippeltük!http://www.life.hu/trend/20140224-oscar-gala-2014-megtippeljuk-milyen-ruhaban-lesznek-a-sztarok.htmlImádjuk az Oscar-gála fotóit nézegetni, mert a ruhák mindig lenyűgöznek bennünket. Most már csak néhány nap van az idei díjátadóig, mi pedig hetek óta találgatjuk, vajon ki miben vonul majd a vörös szőnyegen. El is játszottunk a gondolattal, milyen kreációkban indítanánk kedvenc filmcsillagjainkat az év legnagyobb "ruhaversenyén". TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.