Tetoválásokat kapott Katalin hercegnő

Forrás: Instagram/indiangiver -
punk Katalin hercegnő hajszínezés Egyesült Államok Vilmos herceg Instagram tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai művész eljátszott a gondolattal, hogyan festene Vilmos herceg és Katalin hercegnő tetőtől talpig kivarrva. Íme az eredmény.

Lila hajat, vastagkeretes szemüveget és hatalmas tetoválásokat kapott Katalin hercegnő és Vilmos herceg. A merénylet elkövetője egy seattle-i művész, Cheyenne Randall volt, aki előszeretettel alakítja át kedvenc sztárjainkat igazi polgárpukkasztó punkokká.

Forrás: Instagram/indiangiver

Randall, aki elmondása szerint a maga erejéből tanulta meg használni a képszerkesztő programot, többi munkáját a blogoldalán nézheted meg ide kattintva.

A csúnyák jobbak az ágyban?http://www.life.hu/intim/20140225-gyori-szilvia-szerint-sztereotipia-csak-hogy-a-csunyak-jobbak-az-agyban.htmlA legtöbb életmóddal foglalkozó portálon időről időre születik egy cikk arról, hogy a túlsúlyos, kevésbé dekoratív emberekkel jobb a szex. Néha a brit kutatók hozakodnak elő szexuális egérkísérleteik világmegváltó eredményeivel, máskor pedig egy párszáz fő által kitöltött kérdőív válaszai alapján mélyítik el bennünk ezt a sztereotípiát.IntimOrigoÉlet a magban: egészséges csírák minden évszakbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140228-elet-a-magban-egeszseges-csirak-minden-evszakban.htmlA csíra egy fantasztikus élelmiszer, amit az év minden hónapjában érdemes fogyasztani. Stőhr Gréta azt is elárulja, miért. Ez Zsír!Egy családi ház árát kereste meg a testével Hargitai Beahttp://www.life.hu/bulvar/20140228-hargitai-bea-30-es-40-millio-forint-kozott-keresett-a-modellkedessel.htmlMég csak harmincéves, de már egy családi ház árát kereste meg Hargitai Bea.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.