David Beckham futball őszülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Le sem tagadhatná a korát a nők bálványa, David Beckham. A 38 éves futballista borostásan mutatkozott, és bizony, ez a szakállkezdemény erősen őszül.

Az alábbi fotó tanúsága szerint Beckhamen megjelentek az öregség első jelei, és persze ezzel ő is tisztában van. "Az első ősz hajszálat csupán néhány éve fedeztem fel magamon. Ám mióta a lányom, Harper megszületett, egyre gyarapszik ez a szám" – mondta viccesen a Wall Steet Journalnak a világsztár. No, azért mi így is imádjuk!

Forrás: Northfoto

Így fog kinézni egy átlagos amerikai 2050-benhttp://www.life.hu/news/20140413-igy-fog-kinezni-egy-atlagos-amerikai-2050-ben.htmlÉrdekes fotósorozatot tett közz a National Geographic. A feltételezések szerint így fog kinézni egy átlagos amerikai 2050-re. NewsOrigoVan ennél bizarrabb megörökítése a nagy napnak? Aligha!http://www.life.hu/news/20140412-orosz-eskuvoi-fotok-gyujtemenye.htmlNemrégiben orosz társkereső oldalakról mutattunk nektek fotókat, most pedig egy másik szenzációs gyűjteményre bukkantunk. NewsOrigoHátborzongató lett Emma Watsonhttp://www.life.hu/news/20140412-emma-watson-borebe-bujt-sofia-vergara.htmlSokkoló gif-et találtunk. Szerencsére nem Watson kisasszony bújt ki a bőréből. Kolléganője Sofía Vergara trükközött egy icipicit? Még csak ez sem teljesen igaz. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.