Bezár az iWiW - 12 év után lekapcsolják az utolsó szervert

Facebook iWiW bezárás lekapcsolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Június 30-án lekapcsolják a magyar közösségi háló utolsó szerverét is. Mit kell most tenned? Eláruljuk!

A nevét az angol "Who is Who" kifejezés rövidítéséből szerző magyar közösségi szájt azért szűnik meg, mert a Facebook mellett már nem sokan használják. Így mostantól nincs értelme tovább fenntartani a hálózatot, amely 2013-ig nyereségesen működött, idén azonban már nem lehetett így üzemeltetni, ezért az origo.hu-t is kiadó Origo Zrt. idén májusban már nem hosszabbítja meg az iWiW üzemeltetéséről szóló éves szerződését az ezt kezdetektől végző Virgo Systems céggel, hanem június utolsó napján bezárja a szolgáltatást – számol be az Origo.

Az iWiW bezárásával a szájtra készült alkalmazások is megszűnnek, és az iWiW Kapu nevű belépési azonosító szolgáltatás sem fog működni többé. Ne aggódjatok, mert egy kattintással igényelhettek egy digitális időkapszulát, amelyben minden fotót, üzenetet és kapcsolatot megőrizhettek az utókor számára! A további részletekért KATTINTSATOK AZ ORIGO CIKKÉRE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.