Paul Walker öccse már forgatja a Halálos iramban újabb részét

Forrás: NORTHFOTO -
filmforgatás testvér Paul Walker Halálos iramban család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cody Walker vette át bátyja szerepét a Halálos iramban hetedik részében, amelynek forgatását Paul Walker tragikus halála után felfüggesztettek.

Paul Walker öccse, Cody, aki maga is színészként ténykedik, megszólalásig hasonlít testvérére: többször is alkalmazták már Paul duplőreként. Az Universal év elején jelentette be, hogy a Halálos iramban kreatív csapata inkább „nyugdíjba küldené" Walker karakterét, semmint hogy megölje.

Cody Michelle Rodriguezzel forgat Malibun Forrás: NORTHFOTO

A film azonban később igazi családi üggyé nőtte ki magát, miután az elhunyt színész testvérei, Cody és Caleb beleegyeztek abba, hogy segítenek befejezni a munkát. A 25 éves Cody ezen a héten kezdte meg a munkát Malibuban a Halálos iramban csapatával, köztük Vin Diesellel, Michelle Rodriguezzel és Tyrese Gibsonnal. Azt még egyelőre nem tudni, hogy a 36 éves Calebnek milyen feladata lesz a filmben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.