Már 40 millióan rajonganak David Beckhamért

Forrás: Facebook/David Beckham -
David Beckham Lionel Messi Facebook Cristiano Ronaldo focista népszerűség lájk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az exfutballsztár Facebookján hatódott meg több tízmilliós rajongó táborától. A hihetetlenül magas szám ellenére Cristiano Ronaldo és Lionel Messi is lekörözi őt...

Durva, de már 40 millióan szeretik David Beckhamet a Facebookon. Erről a becses számról a visszavonult futballista büszkén számolt be közösségi oldalán.

Forrás: Facebook/David Beckham

„Hihetetlen látni a 40 millió lájkot. Támogatásotok különleges számomra. Sosem felejtem el"- áradozott a fotó alatt Beckham, aki egy szívecskés képpel köszönte meg a hatalmas rajongást.

Nem az angol híresség az egyetlen focista, aki ennyire népszerű. Cristiano Ronaldo dupla annyi Facebook lájkot, vagyis 82 milliót (!) tudhat magáénak, mint Beckham és több mint 26 millióan követik a Twitteren. De Lionel Messi sem szégyenkezhet 57 milliós követőivel – írja a portfolio.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.