3 alkalmazás, amelyek nélkül nem tudnánk élni

Forrás: Thinkstock -
ostor dráma ok alkalmazás gomb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
3 gomb, 3 hiánypótló alkalmazás, amelyek nagyon hiányoznának, ha nem lennének! Itt az ideje, hogy megismerjétek ezeket ti is!

1. Ok gomb
Ez a legújabb szerzeményünk: a „legyen minden rendben" gombra (sajnos) csak nemrég bukkantunk rá. Pedig annyira jó és pofonegyszerű: csak megnyomod és pár másodperc alatt a káoszos kis életed helyrerázódik és tényleg minden helyre jön. Ittlehet kipróbálni!

Forrás: makeeverythingok.com

2. Ostor gomb
Egyik nagy kedvencünk az ostorcsapkodós gomb. Beszóltak neked? Vagy egyszerűen csak megbüntetnél, esetleg megfenyítenél valakit? Ide kattintva megtaláljátok a megoldást! Csattanjon! Akár többször is egymás után.

3. Drámai gomb
Ez a szerkesztőség abszolút favoritja. Szánjunk-bánjunk, de elég gyakran rácuppanunk, hiszen minden napra jut egy kis dráma, legyen az aprócska vagy nagy. Például, ha valaki elkésik a dugó miatt és már reggel tombolva lép be az ajtón. Vagy ha fázol/meleged van, de nem lehet becsukni/kinyitni az ablakot, mert valakinek melege van/fázik. Vagy ha nem férsz el a konyhában ebédelni, mert déltől 2-ig csordultig van. Vagy ha érkezik egy bréking hír, amit villámgyorsan meg kellene írni, de épp akkor lefagy a szerkesztőségi rendszer. Egyéb ehhez hasonló gondoknál tehát jó szolgálatot tesz a Dráma Gomb.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Használjátok mindet egészséggel! Ha újakat fedeztek fel, írjátok meg nekünk kommentben!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.