Finisben a Life.hu Csajfeszt

Forrás: Thinkstock -
zárás Life.hu Csajfeszt B the First koncert Gájer Bálint Pély Barna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu Csajfeszt zárónapján Pély Barna új formációja, a B The First, valamint Gájer Bálint is fellép. De bulizva égetheted a zsírt, vagy épp csodálhatod a legújabb esküvői ruha trendeket is. Tömörített útmutató a 4. naphoz.

Ha eddig nem jártál a Life.hu Csajfeszten, akkor azért, ha voltál és tetszett, akkor pedig azért gyere el rendezvényünk utolsó napjára, a Corvin sétányra. A szombati nap is szuperjól sikerült - itt meg is nézheted, mennyire! Vasárnap pedig a Corvin Pláza mínusz 1. emeletén délelőtt a divat az úr. A népszerű divattervező, Bélavári Zita esküvőiruha-bemutatóját nézheted meg 11 órától.

Forrás: Thinkstock

A Nagyszínpadon a mozgásé a főszerep: legyen az pilates, kangoo, alakformálás, önvédelmi oktatás – itt egy helyen megtalálod.

A Life.hu csajfesztes karszalagoddal napközben és este kedvezményesen shoppingolhatsz és mozizhatsz!

A pontot az i-re az esti koncertek teszik fel. Fél 6-kor Pély Barna áll színpadra B The First nevű formációjával.

A B the First a koncertezés és lemezkészítés mellett a tehetségkutatást sem hanyagolja el: az szjger.hu-n egyedülálló online tehetségkutató indult, ahol a legjobb sulizenekarokat keresik. A döntő június 3-án lesz a Pesti Magyar Színházban. További részletek ITT!

20 órától pedig Gájer Bálint koncertje zárja a Life.hu Csajfesztet.

Ez csak egy rövidke ízelítő volt a programok közül. Látogass el bátran ERRE az oldalra, töltsd le magadnak a teljes programfüzetet és válogasd össze, hogyan töltöd az utolsó napot a Life.hu Csajfeszten.

Itt a helyed a zárónapon is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.