Sigourney Weaver ismét az Avatarban

Forrás: AFP -
halál James Cameron Avatar 2 karakter folytatás Sigourney Weaver
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Avatar első részében Sigourney Weaver karaktere meghalt, ennek ellenére a színésznőt újra láthatjuk a film folytatásában.

Weaver visszatérése azért izgalmas, mert a távoli Pandora bolygón játszódó, minden idők legnagyobb bevételű hollywoodi alkotásának elkönyvelt filmben a színésznő által alakított tudósnő elhunyt - írja az MTI.

Forrás: AFP

"Sigourneynek és nekem hosszú alkotói múltunk van, amely egészen 1985-ig, A bolygó neve: Halál című filmig nyúlik vissza. Barátok vagyunk, akik mindig jól dolgoztak együtt, így egyszerűen jogosnak tűnik, hogy visszatérjen az Avatar folytatásaiban" - közölte James Cameron, a film rendezője. Az Oscar-díjas filmes még annyit elárult, hogy mivel Weaver karaktere meghalt a filmben, a színésznő az Avatar-folytatásokban "egy másik, sok szempontból még izgalmasabb hőst" alakít majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.