Beyoncé vs. Oprah Winfrey - Ezúttal az énekesnő győzött

Oprah Winfrey lista LeBron James Forbes magazin befolyás Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő megelőzte az egykori talkshow-háziasszonyt a Forbes legbefolyásosabb hírességek listáján. A férfiak közül LeBron James amerikai kosaras került ki nyertesen. A magazin magyar kiadása először határozta meg, kik a legértékesebb hírességek.

Beyoncé amerikai popénekesnő és LeBron James amerikai kosárlabdázó vezeti a legbefolyásosabb hírességek listáját, amelyet a Forbes magazin állított össze. Az elmúlt 12 hónapban szerzett 115 millió dolláros jövedelmével és kimagasló szereplésével a lemezeladási listákon a 32 éves amerikai énekesnő megszerezte a toplista első helyét, letaszítva az élről Oprah Winfreyt, aki korábban már ötször vezette a Forbes listáját.

Forrás: AFP

A Forbes szerint nagyszabású koncertturnéi röpítették Beyoncét az első helyre, megelőzve az énekesek közül férjét, Jay Z-et, aki a lista hatodik helyét foglalja el, valamint a nyolcadik Rihannát és a kilencedik Kate Perryt.

A legértékesebb magyarok

Alföldi Róbert, Ákos és Frei Tamás - ebben a sorrendben ők a három legértékesebb magyar férfi híresség. A legértékesebb női sztár Liptai Claudia. A listán szerepel többek között Till Attila, Lilu és Bereczki Zoltán is. A Forbes magazin listás száma kétféle címlappal jelenik meg, az egyiken Liptai, a másikon Alföldi szerepel majd - írja a Blikk.


A 29 éves LeBron James, aki a múlt héten kiszállt a Miami Heat csapatával kötött NBA-szerződéséből, a tavalyi 16. helyről ugrott a lista második helyére. Az elmúlt évben 72 millió dolláros bevételhez jutott, nemcsak a játékos teljesítménye, hanem a szponzori szerződések és egy jelentős üzleti részesedés eladása okán is.

A listán azonban a harmadik helyre került rapper, Dr Dre ugrott a legnagyobbat: egy év alatt 620 millió dollár bevételhez jutott, és a 2013. évi lista 63. helyéről került az élbolyba. A Beats együttes 49 éves társalapítója az elmúlt 12 hónapban több jövedelemre tett szert, mint bárki a lista történetében – írja az MTI.

Érdekes, hogy idén olyan hírességek estek ki a százas listáról, mint Madonna, David Beckham, Kristin Stewart, Charlize Theron, Donald Trump, Alec Baldwin, Tom Cruise és Adam Sandler.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.