Katalin hercegnő Károly herceg Vilmos herceg Diana hercegnő autóbaleset Harry herceg születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Diana 1961. július 1-jén született Norfolkban és 1997. augusztus 31-én hunyt el autóbalesetben – immár 17 éve, hogy nincs köztünk a szívek királynője.

Világraszóló tündérmeseként indult Diana Frances Spencer története: bár Károly herceg először a későbbi hercegnő nővérével, Sarah-val kezdett találkozgatni, állítólag már ekkor feltűnt neki Diana különleges szépsége.

/1407/Lady_2014719596

A szívek királynőjeként emlegetett Diana életének egyik fordulópontja volt az 1972-es lovaspólómeccs. Innentől nem volt megállás: romantikus kapcsolatukat házassággal pecsételték meg 1981. július 29-én, egy évvel később megszületett Vilmos, 1984-ben pedig Harry herceg.

Károly herceggel való kapcsolata a nyolcvanas évek végére romlott meg, válásukat azonban csak 1996. augusztus 28-án mondták ki. Diana hercegnő 1997-ben veszítette életét egy párizsi autóbalesetben, amelynek okai mai napig foglalkoztatják a közvéleményt. Tragikus halála miatt nem lehetett ott, amikor fia, Vilmos herceg feleségül vette Katalin hercegnőt, akit sokan emlegetnek Lady Diana utódjaként.

Fogyatékos gyerekekkel perdült táncra Harry herceghttp://www.life.hu/news/20140630-harry-herceg-fogyatekos-gyerekekkel-tancolt-egy-chilei-gyermekkozpontban.htmlHarry herceg jelenleg épp Chilében tesz eleget királyi kötelességeinek, amelynek keretei között egy gyermekközpontba is ellátogatott.News--Katalin hercegnő menyasszonyi ruhája lett a legszebbhttp://www.life.hu/trend/20140625-katalin-hercegno-menyasszonyi-ruhaja-lett-a-legszebb.htmlKatalin hercegnő már nemcsak a legstílusosabb, a legelegánsabb, a legszebb hajú és a leglustább uralkodó: ezúttal a menyasszonyi ruhája vitte el a prímet.Trend--Katalin hercegnő kezdhet rettegni Letícia királynétólhttp://www.life.hu/trend/20140625-leticia-spanyol-kiralyne-egy-madridi-kiallitason-hugo-boss-ruhaban.htmlÚjabb királyi stílusikon született: VI. Fülöp király felesége megadta a módját egy madridi kiállításnak.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.