Siralmas állapotban a 3-as metró! Döbbenetes videó készült

Fotó: Hajdú D. András - Origo -
alagút füst szerelvény sín életveszély Metróért Egyesület 3-as metró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 3-as metró alagútjában készült friss videó szerint a sínek repednek, az alagút ázik, a kocsik elöregedtek. Úgy tűnik, eddig csak a szerencsén múlt, hogy nem történt nagyobb katasztrófa. De vajon meddig tart a mázli?

Szerda éjjel az index.hu engedélyt kapott, hogy lemenjen a 3-as metró alagútjába, hogy felderítsék, milyen állapotok uralkodnak odalent. A bejárást az Együtt-PM frakció kezdeményezte és járta ki a BKV-nál. A videóból kiderült, hogy a sínek felkeményedtek, könnyen törhetnek. Az orosz kocsik már csaknem 40 évesek, korrodálnak, akár ki is lyukadhatnak.

Fotó: Hajdú D. András - Origo

Talajvízre és olajos sárra is bukkantak az alagútban, utóbbi könnyen tüzet foghat – hívja fel a figyelmet a Metróért Egyesület elnöke a kisfilmben, amelyet alább te is megnézhetsz. Hangsúlyozza továbbá, hogyha az alagútban füstölni, égni kezdene egy szerelvény komolyabban, ezek a szellőző berendezések nem tudnak 10-15 percig friss levegőt biztosítani több 100, akár 1000 utasnak, amíg ők ki tudnának menekülni.

Kánikula lesz hétvégén – erre figyelj a hőségben, hogy ne legyen baj!http://www.life.hu/news/20140704-kanikula-lesz-az-orszagos-mentoszolgalat-alapitvany-osszegyujtotte-mire-kell-figyelni-a-hosegben.htmlSzombaton és vasárnap igazi strandidő lesz, nagyon erős lesz az UV-B sugárzás. Íme, a legfontosabb tudnivalók egészséged megőrzése érdekében!News--Eltűnt egy fiatal lány Angyalföldrőlhttp://www.life.hu/news/20140704-eltunt-egy-12-eves-kislany-angyalfoldrol-harom-napja-nem-lattak.htmlHárom napja nem ment haza az a 12 éves kislány, akinek körözését kiadta a rendőrség. Szabó Zsuzsanna Ilona eltűnéséről édesanyja tett bejelentést.NewsOrigoLeomlott egy híd a brazil Belo Horizontébanhttp://www.life.hu/news/20140704-leomlott-egy-hid-a-brazil-belo-horizonteben.htmlA labdarúgó-világbajnokság egyik stadionjának átépítése miatt készült el az a felüljáró a brazil Belo Horizontéban, ami csütörtök délután összedőlt. Az Origo forrásai szerint halálos áldozatai is vannak a balesetnek.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.