Leonardo DiCaprio kísértetiesen hasonlít Jack Nicholsonra

strand kopasz Jack Nicholson Leonardo DiCaprio Miami szakáll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leo mindig is híres volt a jólfésültségéről, nemrég azonban megdöbbentő fotó készült róla, amelyen úgy néz ki, mint Jack Nicholson és egy hobó keveréke. És ez nem egy filmszerep...

Imádott nőcsábászunk hétvégén Malibuban ünnepelte a függetlenség napját,szupermodell barátnőjével, Toni Garrnnal. A strandon Leót szinte felismerhetetlen külsővel kapták lencsevégre. Az erősen kopaszodó sztár haja kócos, igénytelen tincsekben lógott a nyaralás alatt, ráadásul nemcsak a fésűvel veszett össze, hanem a borotvával is, ugyanis hatalmas szakáll borította kikerekedett arcát.

Forrás: Northfoto/AFP

Még a menő napszemüvege sem volt elég ahhoz, hogy elterelje a figyelmet hiányosságairól. Minden rosszindulat nélkül igazat adunk az amerikai bulvárlapoknak, amelyek szerint DiCaprio kiköpött Jack Nicholson ezzel az új megjelenésével - csak egy fokkal ápolatlanabb kiadásban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.