Felszállás előtt még így viccelődött a maláj gép egyik utasa

Forrás: Facebook/Cor Pan -
Ukrajna Malajzia Hollandia lelőtt maláj gép Facebook repülőgép viccelődés utas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cor Pan nem sokkal a felszállás előtt viccelődött a csütörtök este Ukrajna felett lelőtt maláj gép fotójával.
Cor Pan nem sokkal a felszállás előtt tette közzé a fotót Forrás: Facebook/Cor Pan

A férfi maga is a járattal utazott. Valószínűleg ő sem gondolta volna, hogy nem sokkal később az utasszállító fedélzetén lévő mind a 295 ember meghal. A tragédia után többen is felfigyeltek Cor Pan bejegyzésére, és sokan együttérzésüket fejezték ki a holland férfi közösségi oldalán.

Maláj utasszállítót lőttek le Ukrajna fölött - Borzalmas felvételek készültek a helyszínenhttp://www.life.hu/news/20140717-malaj-utasszalitogep-zuhant-le-senki-sem-elte-tul-allitolag-az-oroszok-lottek-le.htmlAz Interfax orosz hírügynökség szerint a gépet lelőtték. A katasztrófát senki nem élte túl.News--A maláj gépen lehetett az AIDS elleni mozgalom kimagasló alakja ishttp://www.life.hu/news/20140718-malaj-utasszallito-sokan-az-aids-vilagkonferenciara-tartottak-ausztraliaba-a-gepen-lehetett-joep.htmlÚjabb hírek érkeztek a csütörtök este vélhetően lelőtt maláj utasszállítóról. Sokan a nagyszabású AIDS-világkonferenciára tartottak Ausztráliába a Malaysia Airlines gépén, sőt, ha minden igaz, egy neves professzor is rajta volt a gépen.News--Ilyen Nánási Pál szemével a világ legizgalmasabb repülőterehttp://www.life.hu/sztarszerzok/nanasi-pal/20140714-nanasi-pal-szemevel-a-vilag-a-parizsi-charles-de-gaulle-repuloter.htmlSokszor a nagy pillanatok szavakkal nem visszaadhatók. A Life.hu sztárszerzője, Nánási Pál fénnyel írja le élete legfontosabb momentumait. Sorozatában hétről hétre az ő szemével láthatod a világot.Nánási PálOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.