combinós gyilkos gyilkosság Combino
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A combinós gyilkosként elhíresült hajléktalan férfi vasárnap, a bíróság előtt mondott egyetlen mondatot arról, miért is lökött a Combino alá egy idős asszonyt, aki a helyszínen életét vesztette. Mint várható volt, a combinós tragédia után máris az OPNI kinyitását követelik - írja az Origo.hu.

"Véletlen volt, bűnös vagyok, de csak gondatlanságból" - idézi a férfit a Blikk. Ugyanezt a BorsOnline-on így olvashatjuk: "Véletlen volt, de bűnösnek érzem magam."

Forrás: MTI

A Life.hu is beszámolt róla, hogy a férfi pénteken kora délután egy idős nénit lökött a Margit hídnál a Combino alá. Kiderült az is, hogy tavaly Sarka Katát is ez a férfi támadta meg. A 41 éves jogász végzettségű, hajléktalan férfi egy nappal az eset előtt jött ki a pszichiátriáról. Sokszor mentálisan zavart és többször börtönben is ült. A lapok szerint most nem elmegyógyintézetbe vitték, hanem börtönbe került előzetes letartóztatásba.

Nyissák ki az OPNI-t, vagy találjanak megnyugtató megoldát az illetékesek - idézi Vujity Trvtko Facebook-posztját az Origo.hu, ahol megszólal Gaszner Péter, az intézmény egykori osztályvezető főorvosa. A Life.hu nemrég Elhagyatott helyek sorozatában mutatta meg, milyen volt az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet, azaz a Lipót bezárása után.

/1407/_gy_f2014715155141

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.