Búcsúzott Amerikától Beyoncé

Jay-Z búcsú probléma rajongó házasság San Francisco Beyoncé Blue Ivy Carter koncertturné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Utolsó előtti állomásához érkezett az énekesnő és férje, Jay-Z közös koncertturnéja, az On The Run.

Véget ért Beyoncé és Jay-Z közös turnéja, az On The Run az Egyesült Államokban. A popdíva a koncertsorozat utolsó amerikai állomásáról, San Franciscóból jelentkezett rajongóinak férje és kislányuk, Blue Ivy közös fotójával. A búcsú nem végleges: a zenészpárra még két franciaországi fellépés vár szeptemberben.

Forrás: Instagram/Beyoncé

Bárhogyan is van, az On The Runt igazi sikerként könyvelheti el a sztárpár: a Forbes magazin fejtegetései szerint minden idők második legsikeresebb turnéja lehet a koncertkörút, amely egy-egy show alatt 5 millió dolláros bevételt jelenthet a zenészpárnak.

Édes családi fotóval cáfolja becsődölt házasságát Beyoncéhttp://www.life.hu/csalad/20140730-beyonce-enekesno-csaladi-fotoval-cafolja-a-hazassaga-veget-jay-z-rapperrel.htmlEgy kép milliószor többet mond, mint ezer szó. Beyoncé is így gondolta: gyönyörű fotóval cáfolja a házassága végéről szóló pletykákat.Család--Beyoncénak van a legjobb bikinialakja, J.Lo csak a másodikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140729-a-sztarok-kozott-a-legszebb-alakja-beyoncenak-van-es-jennifer-lopez-a-masodik.htmlKiderült, az énekesek között kinek van a leginkább strandkompatibilis teste. Nem mondjuk, hogy túlságosan meglepődtünk a felmérés eredményén.Ez Zsír!--Beyoncé kihagyta Kim Kardashian esküvőjét, mert ciki volt neki?http://www.life.hu/bulvar/20140728-beyonce-es-jay-z-kihagyta-kim-kardashian-es-kanye-west-eskuvojet.htmlAz évszázad esküvőjének nevezik Kim Kardashian és Kanye West szerénynek éppen nem mondható menyegzőjét, amelyet a baráti pár, Beyoncé és Jay Z kihagytak. A legújabb pletykák szerint azért, mert túl ciki volt nekik... vagyis Beyoncénak.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.