Drog miatt vették őrizetbe Jackie Chan fiát

Forrás: AFP/Mike Clarke -
droghasználat Jaycee Chan drogfogyasztás rendőrség marihuána Peking letartóztatás Jackie Chan kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 32 éves színészt a hírek szerint 3 évig tartó börtönbüntetésre ítélik. Kínában mindenféle kábítószer fogyasztása törvényellenes.

Droghasználat miatt vették őrizetbe Jackie Chan fiát, Jaycee-t. A 32 éves fiatalembert a 23 éves Kai Ko tajvani filmsztárral együtt fülelték le marihuánafogyasztás közben.

Forrás: AFP/Mike Clarke

A pekingi rendőrség csütörtökön érte tetten a két hírességet, a letartóztatás azonban csak hétfőn tették közzé hivatalos oldalukon. A rendőrség szerint a két színész drogtesztje pozitív lett, mindketten elismerték a kábítószerhasználatot és bevallották, hogy Jaycee Chan otthonából származott a marihuána.

Drogozik a gyerekem - Szakértői szemmel

A Gina és a Kati már a múlté, a dizájnerdrogok kínálata szinte naponta változik. Minden betiltott anyagot lehet helyettesíteni valami újjal, így kerülhető el, hogy illegálissá váljon a vegyészek által előállított szer. Mit tehet a szülő? Dr. Zacher Gábor válaszát ITT olvashatjátok.

A sors fintora, hogy az idősebbik Chant 2009-ben kábítószer-ellenes nagykövetnek választották. A kínai kormány zéró toleranciája miatt Jaycee Chanre 3 évig tartó szabadságvesztés vár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.