Ötven testőrrel érkezett és egy teljes szállodát lefoglalt a szultán fia Budapesten!

Forrás: Origo -
szultán testőrség Budapest Bahrein milliárdos sport triatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Versenyzőként indul a szombati Ironman 70.3 Budapest triatlonversenyen a bahreini szultán három fia is. Közel 50 testőr kíséri őket, és vagy félmilliárd forintot költenek - írta meg az Origo.

Eddig sem hittük, hogy a Kihívások Hétvégéje nem bővelkedik izgalmakban, de most az élet tovább növelte a kihívások számát, ugyanis a három szultánfiút ötven testőr kíséri, nem csak futás, de úszás és biciklizés közben is! Csakhogy a triatlonban szabályszerűen nem lehet bolyban haladni. Az biztos, hogy jelenleg rengeteg rendőrkocsi és fekete kisbusz közlekedik a Kopaszi-gát és a Széchenyi tér között, azokban utaznak majd a hercegek is.

Bahreini hercegek a triatlonon Forrás: Origo

A három bahreini herceg közel 100 fős személyzettel érkezett meg, és a Four Seasonsbe költöztek be. Az Origo megtudta, hogy a hercegek a szálloda majdnem összes szobáját elfoglalták, beleértve az elnöki lakosztályokat. A személyzet egy része a szomszédos luxusszállodákban kapott helyet. A vendégek csütörtökön érkeztek, és egy hétig maradnak, ami azt jelenti, hogy a weboldalon található listaárak szerint majdnem 1 millió eurós szállodai számlát kell kifizetniük. A fogyasztással, autóbérléssel és az egyéb extrákkal együtt az Origo számítása szerint félmilliárd forint is lehet a verseny összköltsége a hercegek számára.

Gajdos Tamás még mindig nagyon sármos - és ezt a futás teszihttp://www.life.hu/ez-zsir/20140821-gajdos-tamas-a-kihivasok-hetvegejen-teljesiti-az-ironmen-kihivasait.htmlHa te is szeretnél találkozni a sportos műsorvezetővel és személyesen meggyőződni arról, hogy őrzi fittségét, nincs más dolgod mint hétvégén kilátogatni a Kopaszi gátra!Ez Zsír!Fotó: Hámori Zsófia/Life.huKihívás minden mennyiségben - vesd bele magad!http://www.life.hu/kult/20140806-kulturalis-programajanlo-augusztus-14-es-20-kozott.htmlSzerencséd van! Ezen a héten is akad program bőven, amiből válogathatsz. Először is koncert, koncert és még több koncert, tetejébe pedig a Sziget fesztivál. Ha pedig nem zenére vágynál, egy balatoni sportdzsemborival és a kihívások hétvégéjének programjával is készültünk - az izomláz garantált!KultOrigoIRONMAN 70.3 és Kihívások Hétvégéje a Juventuson is – ne maradj le róla!http://www.life.hu/news/20140818-az-ironman-70-3-es-a-kihivasok-hetvegejerol-beszelget-kropko-peter-a-juventus-radio-sportbanya-cimu.htmlAugusztus 23-án Budapest ad otthon az első magyarországi IRONMAN 70.3 versenynek, amelyet egy szuper sporthétvégével kötnek össze a szervezők. Ez a Kihívások Hétvégéje. A verseny szakmai vezetője, Kropkó Péter, 51-szeres Ironman hétfő este a Juventus Rádióban csinál kedvet a sportos eseményhez.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.