Megmenekült a kátrányba ragadt kölyökkutyus: Megható videó

építkezés önkéntes kiskutya baleset szerencse India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel október 4-e az állatok világnapja, elhoztunk egy igazán különleges történetet egy kölyökkutyáról, egyenesen Észak-Indiából.

A CNN beszámolója szerint az öt hónapos kölyök egy útépítésénél került bajba, amikor játék közben belecsúszott a forró kátrányba. Annak ellenére, hogy ki tudott mászni, az anyag gyorsan meghűlt a testén, és mozdulatlanná dermesztette szegénykét. A kiskutyát egy járókelő fedezte fel, aki azonnal értesítette az állatvédőket. Az önkénteseknek több napba telt, mire növényi olajokkal sikerült kimosdatniuk a kátrányból az állatot. Nézd meg te is a szívszorító videót:

Így néz ki az összes BuBi bringa egy helyenhttp://www.life.hu/news/20141004-a-bme-schonherz-qupa-resztvevoi-osszegyujtottek-az-osszes-bubi-biciklit.htmlAz összes, vagy legalábbis több száz BuBi bringát gyűjtöttek össze az egyetemisták péntek éjjel, és vittek el a Schönherz Zoltán Kollégium elé. News--Cikisen reklámoz villanykörtét Jeff Goldblumhttp://www.life.hu/news/20141001-jeff-goldblum-a-genereal-electrics-villanykorte-reklamjaban.htmlJeff Goldblum, aki júliusban jegyezte el a nála évtizedekkel fiatalabb kedvesét, most egy igazán furcsa reklámkampányhoz adta a nevét, az arcát, és sajnos a testét is. Az eredmény megdöbbentő.News--Ma az állatokat ünnepeljük!http://www.life.hu/news/20141003-az-allatok-vilagnapja-oktober-4-e-oktober-5-en-pedig-allatok-vilagnapi-felvonulast-tartanak.htmlAz állatok világnapja, október 4-e az állatok védőszentje, Assisi Szent Ferenchez köthető. Ehhez kapcsolódóan október 5-én, vasárnap Állatok Világnapi felvonulást tartanak Budapesten. Ha tudsz, menj el te is a kedvenceddel!NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.