Jennifer Lawrence megtörte a csendet pucér fotós botránya után

Forrás: AFP/Mike Coppola -
fotó Jennifer Lawrence meztelen szexuális bűncselekmény botrány Vanity Fair hacker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas Jennifer Lawrence először szólalt meg meztelen fotói kiszivárogtatása óta. A Vanity Fairnek egyebek mellett azt mondta, bárki, aki megnézi ezeket a fotókat, szexuális bűncselekményt követ el.

Ahogy a Life.hu is megírta, szeptember elsején robbant a bomba: hollywoodi sztárok pucér fotói jelentek meg a neten, miután egy hacker feltörte a hírességek iCloud-os felhasználóját. Az áldozatok között volt még Jennifer Lawrence mellett Kate Upton, Kirsten Dunst, Kaley Cuoco, Lea Michele, Mary Elizabeth Winstead, Ariana Grande. Jennifer szóvivője akkor rövid közleményben azt írta, ez a magánélet súlyos megsértése és bíróság elé kerül mindenki, aki posztolja az ellopott fotókat. Az éhezők viadalának sztárja azonban hallgatott. Idáig. A minap azonban a Vanity Fairnek adott egy bensőséges interjút.

Forrás: AFP/Mike Coppola

A színésznőt nagyon megviselték a történtek. Úgy fogalmazott: „ez nem botrány. Ez szexuális bűncselekmény. Gusztustalan!" A híresség a törvények megváltoztatását is szorgalmazta és a weboldalak felelősségéről is beszélt, amelyek hasznot húznak abból, hogy másokat szexuálisan kihasználnak. „Nem tudom elképzelni, hogy valaki ennyire meggondolatlan, felelőtlen és üres legyen legbelül" – fakadt ki.

Elárulta azt is, már korábban meg akart szólalni, de amikor erre került sor, elsírta magát és dühös lett. „Elkezdtem egy bocsánatkérést is megfogalmazni, de aztán rájöttem, nem nekem kell bocsánatot kérnem. Egy egészséges, szeretetteljes párkapcsolatban éltem négy éven át. Távkapcsolat volt. Ilyenkor a pasid vagy pornót néz vagy téged"- magyarázta a színésznő, aki azoknak is üzent, akik lekattintották a meztelen képeket. „Bárki, aki megnézte ezeket a fotókat, szexuális bűncselekményt követett el. Szégyellje magát mindenki. Még azok is, akiket szeretek."

A nyilvánosságon kívül már csak családja elé állt nehezebben Jennifer, aki azzal viccelődött, hogy apja épp golfozott, így jó kedvében volt, amikor elmondta a hírt.

Az Oscar-díjas színésznő elmondása szerint már jobban van, nem sír állandóan, próbál továbblépni.

Nincs pucér fotó Emma Watsonról – kamu volt az egészhttp://www.life.hu/news/20140925-emma-watson-meztelen-fotoi-egy-marketingvallalat-kampanyanak-resze-volt.htmlNem lesznek meztelen képek Emma Watsonról, mi több, még a 4chan nevű oldal leállítását is követelik azok, akik átverték az egész internetet. De akkor mindent szép sorjában.News--Bajban vannak a világsztárok! Jennifer Lawrence pucér fotói is nyilvánosságra kerültekhttp://www.life.hu/news/20140901-pucer-fotok-jennifer-lawrence-kate-upton-kirsten-dunst-ariana-grande-szinesznokrol.htmlVasárnap éjszaka hollywoodi sztárok pucér fotói jelentek meg a neten, miután egy hacker feltörte a hírességek iCloud-os felhasználóját - írja HuffingtonPost. Az áldozatok között van Jennifer Lawrence, Kate Upton, Kirsten Dunst, Kaley Cuoco, Lea Michele, Mary Elizabeth Winstead, Ariana Grande és még sokan mások. Jennifer Lawrence szóvivője közben reagált a történtekre.News--Kiállítják Jennifer Lawrence kiszivárogtatott privát képeithttp://www.life.hu/kult/20140904-kiallitjak-jennifer-lawrence-kiszivarogtatott-meztelen-kepeit-egy-amerikai-galeriaban.htmlEgy amerikai művész a felhasználók-felhasznált kérdéskörére szeretne reflektálni a színésznő és még néhány pórul járt kolléganője pucér fényképeivel.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.