Félmeztelen pasikkal segítenek a menhelyes kutyákon

Forrás: Mike Ruiz/Facebook -
kutya kép fotó állatmenhely pénz férfi naptár félmeztelen alapítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki a kutyákat szereti, rossz ember nem lehet. Aki pedig még az ingjét is ledobja a kedvükért, azt már inkább nem fokoznánk tovább.

Csak egy jobb dolog létezhet egy szőrös négylábúnál: egy félmeztelen, kockás hasú pasi, olajjal a testén. Ha pedig egymás mellé kerül a kettő, abból csakis valami igazán jó (és nagyon figyelemfelkeltő) dolog születhet. Mint például a Louie's Legacy állatmentő alapítvány kezdeményezése.

Forrás: Mike Ruiz/Facebook

A nonprofit szervezet Hunks and Hounds néven készített naptárt kutyákkal és pasikkal, amely minden egyes eladott példánya utáni összegét a szervezet működésének támogatására fordítják. És amelyeknél nehezen tudjuk eldönteni, hogy a cukiság- vagy a szexifaktor láttán sikítsunk egy nagyot. Ja, és nem csupán a kutyusok várnak gazdára, hanem a hírek szerint a naptárfotók férfijai is mind szinglik még. Akinek pedig nem volt elég a mi kis ízelítőnk, kattintson ide a többi képért. Megéri!

5+1 dolog, amitől egy pasi szexi lesz

Kisgyerek, szemüveg vagy öltöny? A Life.hu tudja a választ, mitől döglik a légy - és a nő. A cikkértkattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.