Ezért fotózzák magukat ébredés után, smink nélkül a sztárok

kampány ébredés gyerekek smink nélkül Szíria helyzet WakeUpCall sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs jeges víz, nincs mogyorózás, csak ébredés utáni, natúr arccal készült szelfi – ez a lényege a WakeUpCall kihívásának, amely a szíriai gyerekek nehéz helyzetére hívja fel a figyelmet.

Már vártuk, hogy az IceBucketChallengeután milyen új őrületek veszik kezdetüket. Hugh Jackman mogyorózása és Demcsák Zsuzsa 3 kedves mondata után most a smink nélküli arcok őrülete hódít a közösségi oldalakon.

David Morrisey

A WakeUpCall hashtaggel ellátott képet már olyan sztárok is közölték magukról, mint David Morrisey, a The Walking Dead sztárja, a híres törpeszínész, Warwick Davis vagy a gyönyörű Naomi Campbell – akiről egyébként a képe alapján nehezen lehet elhinni, hogy valóban smink nélkül fotózta le magát.

Naomi Campbell

A kampány célja természetesen ugyancsak egy jó ügy: az UNICEF kezdeményezése a szíriai gyerekek nehéz helyzetére hivatott felhívni a figyelmet.

Warwick Davis

Mi az az IceBucketChallenge?

A kezdeményezés az ALS nevű betegség elleni küzdelemre hívja fel a figyelmet, meglehetősen egyedi módon: híres és nem híres emberek kihívottjai ragadnak jeges vizes vödröt és öntik fejükre annak minden tartalmával együtt. Hogy bizonyítsák tettüket, videón rögzítik is – a témáról IDE kattintva olvashatsz többet.

Jeges vízzel öntötte nyakon vőlegénye Jennifer Anistont http://www.life.hu/news/20140827-jennifer-aniston-is-teljesitette-az-icebucketchallenge-t-volegenye-justin-therous-ontotte-nyakaba.html Nem elég, hogy kihívta az IceBucketChallenge teljesítésére, Justin Theroux még boldogan segített is a kivitelezésben menyasszonyának. News -- Jeges víz helyett anyatejjel öntötte nyakon magát Olivia Wilde http://www.life.hu/news/20140826-olivia-wilde-jeges-viz-helyett-anyatejjel-ontotte-nyakon-magat-az-icebucketchallenge-kihivasan.html A saját tejével teljesítette a mostanában oly' nagy népszerűségnek örvendő IceBucketChallenge-et a Doktor House színésznője. News -- Így lett világbajnoki trófea Naomi Campbellből http://www.life.hu/trend/20140714-naomi-campbell-vilagbajnoki-trofea-lett.html A szupermodell talpig aranyba burkolta magát a focivébé alkalmából. Trend Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.