Nagyon morbid – viszik, mint a cukrot a plüssebolát

Forrás: Giant Microbes -
plüss Ebola-járvány ebolavírus játék ebola mikroba ízléstelenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Plüssebolát lehet kapni az egyik amerikai weboldalon. Pontosabban most épp nem, mert a nagy érdeklődés miatt elfogyott. Tényleg ilyen játékokat kell gyártani, miközben máshol a halálos vírussal küzdenek?

Az emberek ijedten kapják fel a fejüket az Eboláról szóló hírekre. Az idei járványban már négyezren vesztették életüket, és már nemcsak Afrikában, de Amerikában is egyre többen rettegnek a vírustól. Ezzel párhuzamosan a Giant Microbes nevű amerikai oldalon már nemcsak a HIV vírust, a kolerát vagy a botulizmust lehet megvásárolni plüssjáték formájában, hanem az Ebolát is. 10 dollárba, 2400 forintba kerül.

Forrás: Giant Microbes

Állítólag akkora az érdeklődés, hogy a plüssebolát jelenleg nem is lehet kapni a webshopban, de azt ígérik, hamar feltöltik a készleteket. A bizarr játékra természetesen sokan húzzák a szájukat, ízléstelennek tartják. A cég szóvivője szerint főleg egészségügyi intézmények, valamint óvodák, iskolák rendelnek tőlük ilyen termékeket oktatói céllal.

Hihetetlen, de igaz! Mikrobaállatkert nyílt Hollandiában - nézd meg, milyen élőlények vannak kiállítva IDE kattintva!
Oroszországban fél éven belül lesz oltóanyag Ebola ellenhttp://www.life.hu/drlife/20141013-az-ebola-ellen-fel-even-belul-lesz-oltoanyag-az-orosz-egeszsegugyi-miniszter-szerint.htmlOroszországban fél éven belül lesz oltóanyag az Ebola-vírus ellen - jelentette ki az orosz egészségügyi miniszter. Közben újabb Ebolás eset bukkant fel Texas államban.Dr. Life--Már Európában is fertőz az Ebola-vírushttp://www.life.hu/drlife/20141007-az-ebola-mar-europaban-spanyolorszagban-is-fertoz-egy-apolono-betegedett-meg.htmlEbola-vírussal fertőződött meg egy spanyol ápolónő egy madridi kórházban. Ő az első, aki Afrikán kívül kapta meg a járványos betegséget - jelentette be a spanyol egészségügyi minisztérium.Dr. Life--Maláriás volt az Ebola-gyanúval kórházba szállított nigériai diáklányhttp://www.life.hu/drlife/20140924-malarias-volt-az-ebola-gyanuval-a-szent-laszlo-korhazba-szallitott-nigeriai-diaklany.htmlKedden este Ebola-fertőzés gyanújával szállítottak a Szent László kórházba egy külföldi diákot. Később kiderült, a diáklány maláriás volt. Még kórházban van.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.