Ne mobilozz folyton, beszélgess inkább!

Forrás: BABYCAKES ROMERO -
beszélgetés olvasás okostelefon dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A beszélgetés halála címmel készített fotósorozatot egy művész. A fényképész a folyamatosan az okostelefonjukat babráló embereket örökítette meg - akik akár mi is lehetnénk (és vagyunk is). 

Bár az alábbi fotósorozat látványos és figyelemfelhívó, nem túlságosan eredeti felismerés, hogy az internet, majd az okostelefonok elidegenítik egymástól az embereket. Amíg korábban egy-egy hosszabb várakozás alatt inkább szóbaelegyedtünk idegenekkel, addig ma már inkább a telefonunk után nyúlunk, és magányos babrálással töltjük el az időt. Igen, amíg a metrón, vonaton vagy a hosszabb buszutakon még néhány éve könyvet vagy újságot olvasó embereket láttunk, ma már az idősebb generáció tagjai is inkább az okostelefonjukkal játszadoznak.

Forrás: BABYCAKES ROMERO

A fényképész szerint még az is jobb volt, amikor az emberek az üres perceiket cigarettázással töltötték ki. "Igen, a dohányzás egészségtelen és megöl, de cigizni és beszélgetni mégis sokkal jobb móka volt" - vélekedik az alkotó.

Forrás:BABYCAKES ROMERO

A teljes fotósorozatot itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.