Katalin hercegné húga betör a médiába

Forrás: AFP/Miguel Medina -
tudósító Pippa Middleton műsorvezető könyvírás Katalin hercegnő média szerződés NBC tárgyalás szervezés újságírás karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan még többet láthatják a britek Pippa Middleton híres fenekét: már folynak a tárgyalások a 31 éves híresség és az egyik legnagyobb brit televíziós csatorna között.

Hónapok óta tárgyal Katalin hercegné húga, Pippa Middleton és az NBC televíziós csatorna. Miss Middleton, aki partiszervezéssel, könyv- és újságírással foglalkozik, a hírek szerint hamarosan bekerülhet a csatorna Today Show műsorának tudósítói közé – mi több, ha hosszú távon is beválik, akár műsorvezetőként is alkalmaznák.

Forrás: AFP/Miguel Medina

A brit hercegné 31 éves húga még júniusban keltette fel az NBC figyelmét egy vele készített interjú során, amely kiemelkedően magas nézettséget hozott a csatornának. Pippa a hírek szerint már készíti első próbamunkáját, amelyhez Utahba kellett utaznia. Hogy milyen feltételekkel alkalmaznák a hercegné húgát, egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Annyi azonban bizonyos, hogy ráfér a vérpezsdítés a Middleton-lány karrierjére: a hírek szerint nem alakultak túl jól Celebrate című könyvének eladásai, ráadásul a The Daily Telegraph hat hónap után búcsút intett neki. Azért annyira nem kell sajnálni Pippát, hiszen tőzsdeügynök udvarlója, Nico Jackson bizonyára nem hagyja, hogy szerelme bármiben is hiányt szenvedjen.

Magyar származású udvarlója akadt Katalin húgának, Pippa Middletonnak http://www.life.hu/news/20140923-magyar-szarmazasu-udvarloja-akadt-katalin-huganak-pippa-middletonnak.htmlUgyan Katalin hercegné húga, Pippa Middleton két éve él boldog párkapcsolatban Nico Jacksonnal, újabban sokszor tűnik fel egy magyar származású befolyásos férfi oldalán is. News--Pippa Middleton lett az év nagynénijehttp://www.life.hu/csalad/20140718-pippa-middleton-lett-az-ev-nagynenije.htmlSzépen öltözködik, finomakat süt és főz, mindemellett a világ egyik legkedveltebb uralkodócsaládjának hozzátartozója. Pippa Middleton ismét győzedelmeskedhetett.Család--Új stylistja öltözteti dögösebbre Katalin hercegnőthttp://www.life.hu/trend/20141103-katalin-hercegnonek-uj-stylistja-van-aki-mereszebben-es-divatosabban-oltozteti-fel-a-hercegnot.htmlA hercegnő új stílustervezője egy merészebb és divatorientáltabb vonalat célzott meg. Vajon mit szól majd ehhez a királynő, aki már eddig is kritizálta Katalin öltözködését?Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.